Po drugie w obecnej sytuacji, w której sie znalazła Polska to jedynym wyjściem jest niestety poparcie tego PiS-u. Nikt inny nie jest w stanie zagrozić tej całej reszcie złodziei.
Panowie z tym traktatem lisbońskim. Przecież to sztandarowa propaganda Pana "JKM", który z kolei jawnie mówi, że Polska powinna być pod okupacją Moskwy. To już nie jest dla Państwa zdrada, to ten Kaczyński jest wszystkiemu winien, bo podpisał mało znaczący dokument, który i tak każdy sobie może obejść, jeśli tylko zechce. Kraje takie jak Wielka Brytania czy Francja gwiżdżą sobie na zalecenia unijne i kierują się wyłącznie swoim interesem. A funkcjonariusz SD sobie kłapie o "porządnym Jaruzelskim", "zostawić zamordyzm, zlikwidować socjalizm" i to już jest super. "Traktat lisboński" i "traktat lisboński"(swoją drogą chyba Pan "JKM" ma płacone za każdym razem, gdy publicznie wypowie to słowo i wymieni przy tym ś.p. Lecha Kaczyńskiego), to niech Panowie napiszą, co KONKRETNIE złego stało się po podpisaniu tego traktatu, a co nie wydarzyłoby się w wyniku samej akcesji Polski do UE.
Mało ważnym? Dzięki traktatowi UE zyskała osobowość prawną, poczęła też spełniać definicję państwa.
Panowie z tym traktatem lisbońskim. Przecież to sztandarowa propaganda Pana "JKM", który z kolei jawnie mówi, że Polska powinna być pod okupacją Moskwy.
To już nie jest dla Państwa zdrada, to ten Kaczyński jest wszystkiemu winien, bo podpisał mało znaczący dokument, który i tak każdy sobie może obejść, jeśli tylko zechce. Kraje takie jak Wielka Brytania czy Francja gwiżdżą sobie na zalecenia unijne i kierują się wyłącznie swoim interesem.
Cytat: Kalistrat w Maja 15, 2014, 20:15:15 pmCytat: Pięknowłosy w Maja 15, 2014, 19:01:51 pmPanowie z tym traktatem lisbońskim. Przecież to sztandarowa propaganda Pana "JKM", który z kolei jawnie mówi, że Polska powinna być pod okupacją Moskwy. Proszę podać cytat i jego źródło. Ja za to słyszałem wielokrotnie, że pan Janusz Korwin-Mikke mówił, że im dalej granice Rosji są od Polski tym lepiej.A proszę. Pan "JKM" w wielu wywiadach/wykładach na youtube mówił wprost "uważam, że trzeba było zostawić zamordyzm, a zlikwidować socjalizm". Tych filmów Panu przez google nie wynajdę na poczekaniu z wiadomych powodów, a obejrzałem ich lub wysłuchałem setki, więc wiem , o czym mówię.
Cytat: Pięknowłosy w Maja 15, 2014, 19:01:51 pmPanowie z tym traktatem lisbońskim. Przecież to sztandarowa propaganda Pana "JKM", który z kolei jawnie mówi, że Polska powinna być pod okupacją Moskwy. Proszę podać cytat i jego źródło. Ja za to słyszałem wielokrotnie, że pan Janusz Korwin-Mikke mówił, że im dalej granice Rosji są od Polski tym lepiej.
Cytat: Pięknowłosy w Maja 15, 2014, 19:01:51 pmProszę Pana, kiedyś obowiązywała zasada pacta sunt servanda.Ciekawe, że wobec podpisanej lojalki tow. "JKM" Szanowny Pan owej skrupulatności co do przestrzegania dokumentów podpisanych nie wykazuje.
Proszę Pana, kiedyś obowiązywała zasada pacta sunt servanda.
Jak Pan sądzi, kto za czasów PRL okupował Polskę? Proszę się dłuższą chwilę zastanowić, to podchwytliwe pytanie może zająć Panu trochę czasu.
Cytat: Kalistrat w Maja 15, 2014, 22:02:50 pmCytat: Pięknowłosy w Maja 15, 2014, 21:51:42 pmJak Pan sądzi, kto za czasów PRL okupował Polskę? Proszę się dłuższą chwilę zastanowić, to podchwytliwe pytanie może zająć Panu trochę czasu.Komuniści sterowani z Moskwy. To jak, znalazł Pan ten cytat?Teraz kolejny etap tej skomplikowanej łamigłówki przed Panem. Proszę się naprawdę bardzo dobrze zastanowić, czyj zamordyzm panował w czasach Polskiej Republiki Ludowej. Tutaj zalecałbym również sondę wśród znajomych, rodziny.(Podpowiem Panu, iż odpowiedź: "zachodnich, dążących do wojny i użycia bomby atomowej imperialistów" jest błędna.)
Cytat: Pięknowłosy w Maja 15, 2014, 21:51:42 pmJak Pan sądzi, kto za czasów PRL okupował Polskę? Proszę się dłuższą chwilę zastanowić, to podchwytliwe pytanie może zająć Panu trochę czasu.Komuniści sterowani z Moskwy. To jak, znalazł Pan ten cytat?
Cytat: Kalistrat w Maja 15, 2014, 22:29:05 pmPrzecież napisałem, że sterowani z Moskwy, co Pan bredzi?Widzę, iż przejął Pan retorykę Pana tkillera z pewnej filosemickiej organizacji. Przed chwilą dziwił się Pan, gdy napisałem, że "JKM" popiera okupację moskiewską, a teraz sam Pan to przyznaje.
Przecież napisałem, że sterowani z Moskwy, co Pan bredzi?
Proszę proszę... znowu akcencik "żydowski"...ciekawe Panie Pięknowłosy, jak Pan godzi swoje "żydożerstwo" z poparciem dla PiS...to mi się po prostu nie mieści w "kiepełe"...słowo daję, no chyba, że jest Pan tutaj prowokatorem