@ Pieknowłosy.A jak Pan myśli, kto zasiał to neopogaństwo w Polsce? Kto daje na to szmal? Chyba nie musze Panu odpowiadać?
Znam wielu ludzi z Ruchu Narodowego. Tak się składa , że wszyscy z nich są zachłyśnięci "rodzimowierstwem", a nastawieni negatywnie do Kościoła, ewentualnie neutralnie, ale to są tylko chwilowe "rozejmy". Jeszcze inna ciekawa rzecz: przeciętny sympatyk RN ma zupełnie inne poglądy od jego sztandarowych działaczy (Winnicki, Bosak). Odnoszę wrażenie, że ci sympatycy nawet nie rozumieją tego co owa "góra" głosi. Zarząd RN jest w delikatnym konflikcie z KNP, RN współpracuje ściśle z dawnym UPR, które też zwalcza propagandowo Pana "JKM", a taki przeciętny chłopak chodzący na Marsze RN jest przekonany, że RN i "JKM" to serdeczni przyjaciele. Ponadto taki "szary" narodowiec najczęściej uważa Putina za "świetnego polityka". Ta rusofilia jest dla mnie znamienna, podobnie jak judzące wypowiedzi Pana "JKM" nt. Rosji, których celem jest tylko i wyłącznie sianie zamętu, co jest odwieczną strategią Rosjan. Chociażby bredzenie o tym, że "Zachód dąży do wojny, chcą zrzucić bombę atomową na Rosję". Nawet ślepy widzi, że jest zupełnie odwrotnie.Największym błędem RN jest fakt, że na doradcę wzięli sobie Pana Michalkiewicza.
Największym błędem RN jest fakt, że na doradcę wzięli sobie Pana Michalkiewicza.
Cytat: Pięknowłosy w Maja 15, 2014, 13:40:08 pmZnam wielu ludzi z Ruchu Narodowego. Tak się składa , że wszyscy z nich są zachłyśnięci "rodzimowierstwem", a nastawieni negatywnie do Kościoła, ewentualnie neutralnie, ale to są tylko chwilowe "rozejmy". Jeszcze inna ciekawa rzecz: przeciętny sympatyk RN ma zupełnie inne poglądy od jego sztandarowych działaczy (Winnicki, Bosak). Odnoszę wrażenie, że ci sympatycy nawet nie rozumieją tego co owa "góra" głosi. Zarząd RN jest w delikatnym konflikcie z KNP, RN współpracuje ściśle z dawnym UPR, które też zwalcza propagandowo Pana "JKM", a taki przeciętny chłopak chodzący na Marsze RN jest przekonany, że RN i "JKM" to serdeczni przyjaciele. Ponadto taki "szary" narodowiec najczęściej uważa Putina za "świetnego polityka". Ta rusofilia jest dla mnie znamienna, podobnie jak judzące wypowiedzi Pana "JKM" nt. Rosji, których celem jest tylko i wyłącznie sianie zamętu, co jest odwieczną strategią Rosjan. Chociażby bredzenie o tym, że "Zachód dąży do wojny, chcą zrzucić bombę atomową na Rosję". Nawet ślepy widzi, że jest zupełnie odwrotnie.Największym błędem RN jest fakt, że na doradcę wzięli sobie Pana Michalkiewicza.Jarek, Polskę zbaw!Cytat: Pięknowłosy w Maja 15, 2014, 13:40:08 pmNajwiększym błędem RN jest fakt, że na doradcę wzięli sobie Pana Michalkiewicza.No rozkładam ręce.
Dobra, niech zatem Pan powie, kto ma obecnie realne, ale tak naprawdę realne szanse, zeby wygrać ze złodziejami z PO i nie dopuścić do rzadów komuchów? Jesli mnie Pan przekona to chetnie oddam w przyszłych wyborach na niego swój głos.
Nic poza tym.
To i tak o niebo więcej od rządów platfonsiarni, bo małe podzielone przez zero i tak daje nieskończoność. A głosować po swojemu, Pańskie prawo. Można też włożyć rękę do wrzątku, by przekonać się, czy aby ciepła.
Cytat: jwk w Maja 15, 2014, 14:08:07 pmTo i tak o niebo więcej od rządów platfonsiarni, bo małe podzielone przez zero i tak daje nieskończoność. A głosować po swojemu, Pańskie prawo. Można też włożyć rękę do wrzątku, by przekonać się, czy aby ciepła.Podzielone przez zero ujemne czy dodatnie?
Podzielone przez zero ujemne czy dodatnie?
Widzę, że niewiele Pan rozumie z trego co Pan jwk napisał. Ale cóż, matematyka nie jest mocna strona wielu osób.Zadałem Panu pytanie. Prosze odpowiedzieć.
Laudetur Iesus Christus,Mam na imię Mariusz, mam 22 lata. O tradycji katolickiej dowiedziałem się parę lat temu, głównie za sprawą odkrycia witryny FSSPX w Polsce oraz zainteresowaniem się postacią abp. Marcela Lefebvre'a, a już niedługo minie rok od kiedy regularnie uczestniczę w KRR we Wrocławiu na Piasku miast w macierzystej parafii (NOM).Studiuję informatykę, interesuje mnie programowanie, lingwistyka, historia, religia, doktryny polityczne (zwł. konserwatywny liberalizm, monarchizm), austriacka szkoła ekonomii. Dawniej zajmowała mnie również bieżąca polityka, ale już nie jestem naiwniakiem.
Cytat: Marjusz w Maja 15, 2014, 14:18:57 pmCytat: jwk w Maja 15, 2014, 14:08:07 pmTo i tak o niebo więcej od rządów platfonsiarni, bo małe podzielone przez zero i tak daje nieskończoność. A głosować po swojemu, Pańskie prawo. Można też włożyć rękę do wrzątku, by przekonać się, czy aby ciepła.Podzielone przez zero ujemne czy dodatnie? Widzę, że niewiele Pan rozumie z trego co Pan jwk napisał. Ale cóż, matematyka nie jest mocna strona wielu osób.Zadałem Panu pytanie. Prosze odpowiedzieć.