Z JKM na siłę trzeba zrobić "lefebrystę" No ... mówił sam o sobie tak w 2011 r. "Ktoś pyta, w związku z poprzednimi wpisami, czy jestem katolikiem. Oczywiście, że jestem katolikiem. Z inklinacjami lefebvrystowskimi nawet. Deiści w każdym kraju szanują Tradycję i popierają Religię. Gdybym urodził się w Arabii byłbym pewno mahometaninem – z tymi samymi poglądami."(...)http://wpolityce.pl/polityka/123705-bog-jest-ponad-to-oczywiscie-ze-jestem-katolikiem-z-inklinacjami-lefebvrystowskimi-nawetA czym jest deizm, to na wcześniejszych stronach pisze.
A właśnie, skoro już JKM został "zahaczony": słyszałem, że JKM pojawia się (-wiał się) w przeoracie na Radości, tudzież w innych miejscach celebracji KRR. Prawda-li to? Do piusowców ma w końcu niedaleko. Kto wie, niechaj mówi.
Cytat: Tato w Maja 14, 2014, 02:32:52 amCytat: Pięknowłosy w Maja 12, 2014, 22:04:59 pmDopóki nie nastąpi jednoznaczne potępienie działalności "JKM" przez Tradsów.Ile Pan ma lat..? Serio pytam...proszę się nie wstydzić.Staram się nie prowadzić dyskusji w tonie ad personam. Niemniej mogę Panu rzec, iż głupota wcale nie przechodzi z wiekiem.
Cytat: Pięknowłosy w Maja 12, 2014, 22:04:59 pmDopóki nie nastąpi jednoznaczne potępienie działalności "JKM" przez Tradsów.Ile Pan ma lat..? Serio pytam...proszę się nie wstydzić.
Dopóki nie nastąpi jednoznaczne potępienie działalności "JKM" przez Tradsów.
Może Pan współczuć jedynie sobie i garstce fanatyków zapatrzonych ślepo w starego komucha z muchą. Jeśli nie ma Pan nic sensownego do napisania w temacie, to proszę się z łaski swojej nie udzielać. Tak, "Kórwin Krul, a reszta lewaki", wszyscy już słyszeliśmy, może Pan zamilknąć.
jest co najmniej jeden dobry powód aby zagłosować na JKM (jak dla mnie jest ich więcej): w polityce będzie weselej!
Jak rozumiem, dla niektórych tutaj jedyną słuszną prawicą jest albo PiS, albo pan Marek Jurek. Oh wait... czyli w zasadzie PiS. Ten sam PiS, który sprawy istotne traktuje instrumentalnie i głosi choćby utopię 500 PLN na każde dziecko.