Ja nie będę o partiach i polityce dyskutować, chodzi czym jest liberalizm. Niech każdy pozna czym jest liberalizm i niech każdy się bije w swoje piersi, z której partii, czy ugrupowania by nie był.
Ciekawe: najpierw wrzuca Pani tekst w czasie kampanii wyborczej na temat polityka, który startuje w uniowyborach bez komentarza, a potem pisze, że nie chce dyskutować o polityce?
Cytat: Kalistrat w Maja 02, 2014, 14:59:20 pmCiekawe: najpierw wrzuca Pani tekst w czasie kampanii wyborczej na temat polityka, który startuje w uniowyborach bez komentarza, a potem pisze, że nie chce dyskutować o polityce? Też mnie to rozbawiło :-)
Natomiast zalinkowany powyżej "Poczet kontrowersji Janusza Korwin-Mikkego" jest artykułem złośliwym a nawet głupim. Jest to artykuł mniej więcej na takim poziomie jak felieton dr Korczyńskiego o lefebrystach.
Dlaczego to artykuł głupi i złośliwy?
Przecież on sam to mówił! I robi Pan porównanie z art. z ND o "lefebrystach" gdzie jest stek oszczerstw. Czy uważa Pan że nikt o tym nie To tylko błazen tak się wypowiada a nie poważny polityk!Logika pozbawiona rozsądku czyli liberalno-konserwatywny nihilizm (...)http://www.pch24.pl/logika-pozbawiona-rozsadku-czyli-liberalno-konserwatywny-nihilizm,16069,i.html
A jak ma się liberalizm gospodarczy p. Mikke do Katolickiej Nauki Społecznej? Mi się wydaje że duża część pracodawców mało ma wspólnego z etyką. Ich celem jest dobrze zarobić i to jest słuszne tylko że odbywa się to często kosztem pracowników.