czy też pouczać innych o odpowiedzialności (N.N. pseudonim "jwk")
Cytat: Seb. Kozłowski w Maja 22, 2014, 18:46:29 pm czy też pouczać innych o odpowiedzialności (N.N. pseudonim "jwk")Że mnie pan nie znasz, nie stanowi to dla mnie żadnego dyskomfortu, powiem więcej, dla mnie jesteś pan takim samym anonimem jak ja dla niego. Sebastian może co najwyżej określić zakres roczników, kiedy był szczególny "wysyp" tego imienia, czyli inaczej mówiąc moda na nie, a "Kozłowski", to z przeproszeniem szanownego nazwisko zdecydowanie popularne, nawet w "Świecie według Kiepskich" to nazwisko jednej z postaci - Prezes Kozłowski - mówi to panu coś? A co do pogróżek, to jak pan to bierze za pouczenie, jego sprawa, widać u niego coś jest na rzeczy. Dla mnie to życzliwe przypomnienie, żeby się nie zagalopować. Conajwyżej utwierdził mnie pan, że środowiska postnarodowe, to krzykacze, pieniacze, rozrabiacze i element socjopatyczny. Śp Roman Dmowski w grobie się przewraca, że toto się na Niego powołuje.
... Kindersztuby nauczać Pana przecież nie będę ...
Cytat: Seb. Kozłowski w Maja 23, 2014, 14:46:11 pm ... Kindersztuby nauczać Pana przecież nie będę ... Coś podobnego! Wielce szanowny Pan zna to słowo? Bo daje tu dowody czegoś wręcz przeciwnego.
Cytat: jwk w Maja 23, 2014, 09:28:57 amCytat: Seb. Kozłowski w Maja 22, 2014, 18:46:29 pm czy też pouczać innych o odpowiedzialności (N.N. pseudonim "jwk")Że mnie pan nie znasz, nie stanowi to dla mnie żadnego dyskomfortu, powiem więcej, dla mnie jesteś pan takim samym anonimem jak ja dla niego. Sebastian może co najwyżej określić zakres roczników, kiedy był szczególny "wysyp" tego imienia, czyli inaczej mówiąc moda na nie, a "Kozłowski", to z przeproszeniem szanownego nazwisko zdecydowanie popularne, nawet w "Świecie według Kiepskich" to nazwisko jednej z postaci - Prezes Kozłowski - mówi to panu coś? A co do pogróżek, to jak pan to bierze za pouczenie, jego sprawa, widać u niego coś jest na rzeczy. Dla mnie to życzliwe przypomnienie, żeby się nie zagalopować. Conajwyżej utwierdził mnie pan, że środowiska postnarodowe, to krzykacze, pieniacze, rozrabiacze i element socjopatyczny. Śp Roman Dmowski w grobie się przewraca, że toto się na Niego powołuje. Porusza Pan tematy poważne. Co gorsza - nie dla mnie przecież - wypowiada się Pan pod moim adresem łamiąc szlachetny i z dawna uznany w polszczyźnie zwyczaj używania formy grzecznościowej. To poważna sprawa. Jednak, jak już powiedziałem, ja z anonimami o poważnych sprawach nie rozmawiam. Kindersztuby nauczać Pana przecież nie będę, bo od tego trzeba by zacząć z Panem konwersację.
już dawno temu uznaliśmy na tem forum, że najbardziej zaczadzeni są użytkownicy, których nicki tworzą imiona i nazwiska. A pośród nich najgorsi są ci, co wpisują tam własne imiona i nazwiska.
Cytat: Krusejder w Maja 24, 2014, 00:05:57 amjuż dawno temu uznaliśmy na tem forum, że najbardziej zaczadzeni są użytkownicy, których nicki tworzą imiona i nazwiska. A pośród nich najgorsi są ci, co wpisują tam własne imiona i nazwiska. Zaiste?