Cytat: Kalistrat w Maja 15, 2014, 23:04:01 pmNiczego takiego nie przyznaję. Nie dziwiłem się też, tylko poprosiłem Pana o cytat i wciąż na niego czekam. Poza tym, gdyby komuniści daliby tyle wolności (nie tylko w kwestii podatków) obywatelom ile wystarczyłoby, żebyśmy mogli powiedzieć "Żyjemy w wolnym kraju", to nie byliby komunistami.Pan po prostu napisał bardzo pokrętnie, że Polską mogłaby dla Pana rządzić Moskwa, gdyby wprowadziła niskie podatki. Oczywiście może Pan dalej udawać Greka, kogo to obchodzi.
Niczego takiego nie przyznaję. Nie dziwiłem się też, tylko poprosiłem Pana o cytat i wciąż na niego czekam. Poza tym, gdyby komuniści daliby tyle wolności (nie tylko w kwestii podatków) obywatelom ile wystarczyłoby, żebyśmy mogli powiedzieć "Żyjemy w wolnym kraju", to nie byliby komunistami.
przejął Pan retorykę Pana tkillera z pewnej filosemickiej organizacji ...
Pan "JKM" jest gwarantem istnienia III RP.
"pali" Kot
Cytat: Pięknowłosy w Maja 15, 2014, 21:38:59 pmPan "JKM" jest gwarantem istnienia III RP. Rozumiem, że chodzi tu o to, co Michnikowi ben Szechterowi et consortes, żeby przed RP nie pojawiło się coś wyższego, niż III.
(...) Celem jest destabilizacja prawicy a także ośmieszanie Polski w Europie Zachodniej. Wyobraźcie sobie jak w Parlamencie Europejskim będzie wygłaszał swoje tyrady o Żydach, niepełnosprawnych i kobietach. Ta nakręcana małpka nic dla Polski w Brukseli nie załatwi, tym bardziej nie uda się jej tam "rozwalić UE" (ani nawet jej zadrapać). Pozostanie po nim jedynie gnój...http://foxmulder2.blogspot.com/2014/05/korwin-mikke-czyli-nakrecana-mapka.html
JKM o kulcie maryjnym:http://korwin-mikke.blog.onet.pl/2007/06/15/prostowanie-korwin-mikkego/
Chodzi o to, że "JKM" mimo mizernych wyników wyborczych jest osobą opiniotwórczą.
Panie Tato, chyba Pan nie liczy, że odniosę się do salwy jadu, jaką Pan wylał.
Otóż nie mam nic przeciwko Pana antypatii politycznych, czy też sympatii pro PiSowskich. Możemy się w tym względzie nie zgadzać, polemizować, spierać etc i póki pewne granice są przestrzegane jest to zupełnie normalne
Cytat: jwk w Maja 16, 2014, 09:38:36 amCytat: Pięknowłosy w Maja 15, 2014, 21:38:59 pmPan "JKM" jest gwarantem istnienia III RP. Rozumiem, że chodzi tu o to, co Michnikowi ben Szechterowi et consortes, żeby przed RP nie pojawiło się coś wyższego, niż III. Chodzi o to, że "JKM" mimo mizernych wyników wyborczych jest osobą opiniotwórczą. Wielu jego zwolenników nie chodzi na wybory z zasady, bo nienawidzi demokracji, część go nie popiera, ale jego brednie nt. PiS, Smoleńska, Kościoła, narkotyków, PRLu w pewien sposób ich ruszają i kształtują spojrzenie na sytuację w kraju. "JKM" to wajchowy, przygłup, którego bezpieka zwerbowała, gdy pajacował z pagonami z gwiazdami Dawida w PRLu na wiecach żydokomuny. Zresztą sam o tym mówi. Jest zbyt mało inteligentny i ambitny, by pełnić jakąkolwiek inną funkcję.Panie Tato, chyba Pan nie liczy, że odniosę się do salwy jadu, jaką Pan wylał. Musiał Pan wpaść w prawdziwą furię, ale mam przykrą wiadomość - nie zaprzestanę demaskowania prawdziwej twarzy błazna, którego Pan broni. Pan i Pan Regiomontanus uczyli się historii w innej galaktyce, skoro teraz twierdzą, że PRL to była autonomiczna idea "polskich komunistów". Choć ja osobiście nie wierzę w taką ignorancję.
Dlatego jak pisałem, ja osobiście poprę prawdopodobnie Ruch Narodowy, ergo naszą Młodzież.