... Jad ...
Jeśli ja mam być Zad to pan czemu nie Jad?
Panie Jwp- ...
Nie - tylko trudno takie literowe nicki spamiętać. Jakby był np "jot" to byłoby łatwiej. jak ktoś wymysli np: p4o61Qrsto7 - to pan zapamięta? A tu jeszcze jp7, jwk itp. I bądź tu madry. Ale od Zet do Zad jest jednak pewna różnica - prawda? - Zwłaszcza, że nie ma podobnego nicku a określenie Zad jest jednak pejoratywne. - Kojarzy się z d....
Co zaś do "p4o61Qrsto7" (nie zapamiętywałem, tylko skopiowałem) to dobry przykład ale nie na nicka, tylko na tzw "mocne hasło".
Cytat: jwk w Sierpnia 03, 2009, 12:06:03 pmCo zaś do "p4o61Qrsto7" (nie zapamiętywałem, tylko skopiowałem) to dobry przykład ale nie na nicka, tylko na tzw "mocne hasło". ... Eeee tam, mocne... jakie to mocne?
"Nie rób drugiemu co tobie niemiłe". Właśnie o to chciałem prosić. - Ja pewne rzeczy może mylę z nieuwagi, natomiast słowo Zad było napisane złośliwie.
Bo ja po prostu nie wiem co o tym myśleć, a nie mam kogo o to zapytać. Mój ksiądz proboszcz nie chce o tym rozmawiać, gdy moja mama go o to zapytała po prostu zmienił temat. A katecheza? Prawie zawsze mi przepadała, a gdy się odbyła to ksiądz pozwalał na prośbę klasy uczyć się, np. biologii. Sama nie miałam nawet odwagi zapytać wtedy. Moja rodzina, no nie cała oczywiście, tylko mała część jeździ na takie nocne czuwania do Jarosławia raz w miesiącu. Może państwo o tym słyszeli?. Tam właśnie są jakieś konferencje, msza św., no i modlitwy o uzdrowienia, modlitwy do Ducha Św. Byłam tam 3 razy w przeciągu 1.5 roku. Wszyscy są tym zachwyceni. Gdy powiedziałam, że nie pojadę tam, potraktowali mnie (rodzina i znajomi) jak dziwaka. To bardzo pociąga, ludzie są uzdrawiani, mają te zaśnięcia, młodzi ludzie w kościele 45min nie mogą wytrzymać, a tam całą noc jakoś nic im nie przeszkadza. Ja się tym nie zachwycam, tylko piszę jak to wygląda tak z punktu widzenia przeciętnego człowieka, który szuka być może czegoś interesującego, "bo w zwykłym Kościele jest zbyt nudno" (jak to wyżej było powiedziane). Dla mnie to już nie jest interesujące, przez krótką chwilę tylko było.