porys
|
 |
« dnia: Sierpnia 27, 2010, 23:28:47 pm » |
|
|
|
|
|
zdewirtualizować awatary
|
|
|
|
makumba
|
 |
« Odpowiedz #2 dnia: Sierpnia 28, 2010, 10:40:53 am » |
|
Nie znam francuskiego ale co ciekawe zauważyłem, że wypowiada się tam niejaki Wojtek Golonka. Chyba ktoś taki publikował na konserwatyzm.pl o ile pamięć mnie nie myli. Film rzeczywiście wygląda tak jakby dano tym ludziom przedstawić swoje poglądy.
|
|
|
|
|
|
|
porys
|
 |
« Odpowiedz #3 dnia: Sierpnia 28, 2010, 11:06:46 am » |
|
Oj! żeby tu były jeszcze polskie napisy.
Mają podobno być angielskie za jakiś czas.
|
|
|
|
zdewirtualizować awatary
|
|
|
Anna M
|
 |
« Odpowiedz #4 dnia: Sierpnia 28, 2010, 11:21:26 am » |
|
Nie znam francuskiego ale co ciekawe zauważyłem, że wypowiada się tam niejaki Wojtek Golonka. Chyba ktoś taki publikował na konserwatyzm.pl o ile pamięć mnie nie myli. Wiele artykułów tego pana można przeczytać, nie tylko na konserwatyzm.pl. Poniżej wywiad z nim, (w 6'44'' się zaczyna) z otwarcia nowej księgarni Tradycji katolickiej w Paryżu, w marcu tego roku: http://www.laportelatine.org/communication/videotheque/franceLivres2010/Librairie.phpFilm rzeczywiście wygląda tak jakby dano tym ludziom przedstawić swoje poglądy.
Też tak to odebrałam, bardzo dużo w tym filmie wypowiada się ks.Laugerie. No cóż, żeby to jeszcze człowiek mógł zrozumieć jak należy.
|
|
|
|
|
|
|
Fons Blaudi
|
 |
« Odpowiedz #5 dnia: Września 06, 2010, 01:35:39 am » |
|
|
|
|
|
Dio ci guardi dalla tentazione dei pasticci ibridi
|
|
|
x. Konstantyn Najmowicz
|
 |
« Odpowiedz #6 dnia: Września 06, 2010, 10:36:34 am » |
|
Nie bardzo mi się chce ten film wyświetlić. 
|
|
|
|
Instaurare omnia in Christo! Nikt się nie zbawia, jak tylko przez Ciebie Matko Boga. Nikt nie otrzymuje darów Bożych, jak tylko przez Ciebie, o pełna łaski! św. German z Konstantynopola
|
|
|
Fons Blaudi
|
 |
« Odpowiedz #7 dnia: Września 06, 2010, 11:21:39 am » |
|
A szkoda. Z komunikatu wynika, ze mozna ogladac tylko w Szwajcarii. Wczoraj wieczorem jeszcze takiego ograniczenia nie bylo. Trzeba poczekac az ktos wrzuci na Gloria.tv czy na youtuba.
|
|
|
|
Dio ci guardi dalla tentazione dei pasticci ibridi
|
|
|
Tomasz
|
 |
« Odpowiedz #8 dnia: Września 06, 2010, 16:25:30 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Regiomontanus
|
 |
« Odpowiedz #9 dnia: Września 06, 2010, 20:40:50 pm » |
|
Przy okazji: czy ktoś może wie, jak zapisać na dysku filmiki z gloria.tv ? Z youtube można to łatwo zrobić używając http://freshmeat.net/projects/youtube-dl, ale ten skrypt nie działa z gloria.tv.
|
|
|
|
Certe, adveniente die judicii, non quaeretur a nobis quid legerimus, sed quid fecerimus.
|
|
|
Nathanael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 dnia: Września 06, 2010, 20:48:31 pm » |
|
Wtyczka "DownloadHelper" do Firefoxa powinna załatwić sprawę, nie tylko z youtube i gloria.tv, ale ze wszystkimi portalami, gdzie są umieszczane jakiekolwiek pliki wideo
|
|
|
|
|
|
|
KAES
|
 |
« Odpowiedz #11 dnia: Września 06, 2010, 21:19:08 pm » |
|
Przy okazji: czy ktoś może wie, jak zapisać na dysku filmiki z gloria.tv ?
Przycisk: Save a następnie klikamy: download video
|
|
|
|
|
|
|
Tomasz
|
 |
« Odpowiedz #12 dnia: Września 14, 2010, 10:58:31 am » |