Serpico
|
 |
« Odpowiedz #135 dnia: Lutego 06, 2010, 10:51:22 am » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2010, 11:05:12 am wysłana przez Serpico »
|
|
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #136 dnia: Lutego 06, 2010, 14:27:26 pm » |
|
|
|
|
|
Zamiast zajmować się całą rzeszą katolików, którzy nie chodzą w ogóle do kościoła, Watykan uderza w tych, którzy są na Mszy świętej w każdą niedzielę.
|
|
|
Serpico
|
 |
« Odpowiedz #137 dnia: Lutego 08, 2010, 13:01:06 pm » |
|
To jest jeden z aktywistów neo. Piekłospiew i Krzyzobójca na pewno go znają.
|
|
|
|
|
|
|
hellsing
|
 |
« Odpowiedz #138 dnia: Lutego 08, 2010, 14:04:06 pm » |
|
To jest jeden z aktywistów neo. Piekłospiew i Krzyzobójca na pewno go znają.
A skąd takie przypuszczenie??
|
|
|
|
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #139 dnia: Lutego 08, 2010, 14:41:07 pm » |
|
To jest jeden z aktywistów neo. Piekłospiew i Krzyzobójca na pewno go znają. A skąd takie przypuszczenie??
Może macie przecieki  .
|
|
|
|
Zamiast zajmować się całą rzeszą katolików, którzy nie chodzą w ogóle do kościoła, Watykan uderza w tych, którzy są na Mszy świętej w każdą niedzielę.
|
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #141 dnia: Lutego 08, 2010, 14:56:08 pm » |
|
To jest jeden z aktywistów neo. Piekłospiew i Krzyzobójca na pewno go znają. A skąd takie przypuszczenie?? Może macie przecieki . A może jest pan w błędzie?
Siebie i swoich nie bierzesz pan pod uwagę  ?
|
|
|
|
|
|
|
hellsing
|
 |
« Odpowiedz #142 dnia: Lutego 08, 2010, 14:59:20 pm » |
|
Ja tam doskonale wiem kogo znam a kogo nie, więc jak mógłbym w tym zakresie błądzić??
|
|
|
|
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #143 dnia: Lutego 08, 2010, 15:03:07 pm » |
|
Ja tam doskonale wiem kogo znam a kogo nie, więc jak mógłbym w tym zakresie błądzić?? Skoro masz pan ciągłe urojenia ...
|
|
|
|
|
|
|
hellsing
|
 |
« Odpowiedz #144 dnia: Lutego 08, 2010, 15:05:27 pm » |
|
Ciekawe co pan mówisz, ale to nie ja cierpię na manię prześladowczą na punkcie wszystkiego co się łączy z kościołem posoborowym...
|
|
|
|
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #145 dnia: Lutego 08, 2010, 15:09:17 pm » |
|
Ciekawe co pan mówisz, ale to nie ja cierpię na manię prześladowczą na punkcie wszystkiego co się łączy z kościołem posoborowym...  To już pański problem, Ojciec Święty nie używa takiego pojęcia.
|
|
|
|
|
|
|
hellsing
|
 |
« Odpowiedz #146 dnia: Lutego 08, 2010, 15:13:02 pm » |
|
Ciekawe co pan mówisz, ale to nie ja cierpię na manię prześladowczą na punkcie wszystkiego co się łączy z kościołem posoborowym... To już pański problem, Ojciec Święty nie używa takiego pojęcia.
Ale to forum tak  ((
|
|
|
|
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #147 dnia: Lutego 08, 2010, 16:27:45 pm » |
|
Ciekawe co pan mówisz, ale to nie ja cierpię na manię prześladowczą na punkcie wszystkiego co się łączy z kościołem posoborowym... To już pański problem, Ojciec Święty nie używa takiego pojęcia. Ale to forum tak ((
Oszczercze bzdury pan pleciesz. To forum ostro polemizuje z hipotezą "kościoła posoborowego".
|
|
|
|
|
|
|
Serpico
|
 |
« Odpowiedz #148 dnia: Lutego 13, 2010, 10:59:40 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #149 dnia: Lutego 13, 2010, 11:52:28 am » |
|
Wpisałem: Nie można po prostu zrobić uczciwych misji parafialnych opartych na nauczaniu Kościoła a nie wątpliwych teologicznie "katechezach" Kiko i Carmen? Gdzie to się może ukazać?
|
|
|
|
|
|
|
|