Forum Krzyż
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Listopada 16, 2025, 17:19:10 pm

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
www.UnaCum.pl

Centrum Informacyjne Ruchu Summorum Pontificum
234121 wiadomości w 6667 wątkach, wysłana przez 1668 użytkowników
Najnowszy użytkownik: magda11m
Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Forum Krzyż  |  Disputatio  |  Poczekalnia  |  Wątek: Pytania techniczne
« poprzedni następny »
Strony: 1 ... 9 10 [11] Drukuj
Autor Wątek: Pytania techniczne  (Przeczytany 62692 razy)
Baltazar
aktywista

Lew z pokolenia Judy

« Odpowiedz #150 dnia: Kwietnia 14, 2023, 17:23:16 pm »

Zgłosiłem problem do Microsoft-u i dostałem odpowiedź.

Cześć, jestem Elise i chętnie pomogę w rozwiązaniu problemu.

Zwykle tego typu problemy dotyczą produktu lub usługi, z której próbujesz skorzystać.

Czy możesz spróbować użyć trybu IE w Edge i sprawdzić, czy to działa:

https://support.microsoft.com/pl-pl/microsoft-edge/tryb-programu-internet-explorer-w-przegl%C4%85darce-microsoft-edge-6604162f-e38a-48b2-acd2-682dbac6f0de

Próbowałem i działa podgląd na forum.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2023, 17:24:54 pm wysłana przez Baltazar » Zapisane
Jest przysłowie, które tak brzmi: "Tylko ten, kto stale płynie pod prąd, ma świeżą, czystą wodę". A dziś wielu kapłanów płynie z prądem ...
Krusejder
aktywista

to the power and the glory raise your glasses high

mój blog
« Odpowiedz #151 dnia: Sierpnia 05, 2025, 00:15:50 am »

Od prawie 3 lat nikt nie zarejestrował się na forum ... Czy jest jeszcze taka możliwość? Pytam w imieniu pana, który próbuje i za każdym razem doświadcza "błędu bazy danych", uniemożliwiającego rejestrację ...
zapraszam na mój blog: http://przedsoborowy.blogspot.com/ ostatni wpis z dnia 20 IX 2022
Piotr
uczestnik

« Odpowiedz #152 dnia: Sierpnia 05, 2025, 11:46:10 am »

Od prawie 3 lat nikt nie zarejestrował się na forum ... Czy jest jeszcze taka możliwość? Pytam w imieniu pana, który próbuje i za każdym razem doświadcza "błędu bazy danych", uniemożliwiającego rejestrację ...
Jedynym, którzy może to naprawić jest pan jp7, został już powiadomiony. Ostatnio był aktywny 15 czerwca tego roku, więc pozostaje czekać.

Poza tym, mam nadzieję, że pytanie o ulubione zwierzę papieża jako weryfikacja również wyleci - chodziło chyba o kota, ale to było dwóch papieży temu  :D
Krusejder
aktywista

to the power and the glory raise your glasses high

mój blog
« Odpowiedz #153 dnia: Sierpnia 05, 2025, 21:53:55 pm »

... z których jeden był ANTY ;)

Dziękuję!
zapraszam na mój blog: http://przedsoborowy.blogspot.com/ ostatni wpis z dnia 20 IX 2022
Strony: 1 ... 9 10 [11] Drukuj 
Forum Krzyż  |  Disputatio  |  Poczekalnia  |  Wątek: Pytania techniczne « poprzedni następny »

Działa na MySQL Działa na PHP SMF 2.0.19 | SMF © 2014, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!