Jeszcze nie minął Panu okres miesięcznej karencji, więc Pańskie aluzje do mnie nie docierają Cierpliwość jest jedną z cnót, jakby co.
@ zenkoI co z tego, że nie ma Pan 12-tu lat? Nikt tu dla Pana i kogokolwiek innego nie bedzie wprowadzał zmian. Nie traktuję Pana z góry i nie mam takiego zamiaru, ale wolnej amerykanki to tu nie bedzie.
Zadałem Panu pytanie: który raz się Pan rejestruje na Forum Krzyż? Nie w ciągu ostatnich dwóch miesięcy, tylko od początku. I proszę odpowiedzieć na moje pytanie.
Pomysł Poczekalni zrodził się w gronie kilku szczególnie zaangażowanych w życie forumowe osób, głównie w reakcji na rozwalanie wątków przez użytkowników nie zainteresowanych rzeczową rozmową. Podobne rozwiązania spotyka się w internecie, np. w serwisie Demotywatory był/jest? kilkudniowy okres karencji mający pobudzić użytkownika do refleksji przed przyklepaniem pomysłu. Awans nigdy nie dokonywał się automatycznie, decyzję o zakończeniu okresu oczekiwania zawsze podejmuje Administrator. Kojarzę przypadki kilku osób, które zasłużyły sobie na bana, ale odkąd jest Poczekalnia, decyzją Administracji nadal korzystają z Forum, tyle że prawo pisania mają jedynie w Poczekalni, a czasem nawet awansują.
WitamJestem ministrantem w Zielonce. Północna część metropolii warszawskiej.
Cytat: konzeb30 w Lutego 13, 2014, 23:52:24 pmWitamJestem ministrantem w Zielonce. Północna część metropolii warszawskiej.Północna część to będzie diecezja płocka.
Cytat: Jarod w Lutego 13, 2014, 23:55:59 pmCytat: konzeb30 w Lutego 13, 2014, 23:52:24 pmWitamJestem ministrantem w Zielonce. Północna część metropolii warszawskiej.Północna część to będzie diecezja płocka.Metropolia to nie archidiecezja.