Interesuję się rowerem (...)
Jestem od dwóch lat ceremoniarzem NOMu. Co do KRR: lekko termin mi nie odpowiada, ale postaram się przychodzić częściej.
"Pan"? Ale ja mam dopiero 19 lat :_) , a poza tym to forum. Proszę się do mnie zwracać po nicku.
Tam np. wertowałem księdzu mszał przy ołtarzu. Zapytać pewnie czy to właściwe? Oczywiście, że tak. Ksiądz, który chwilę wcześniej trzymał Najświętszy Sakrament w ręce przewraca kartki i praktycznie wyciera partykuły w mszał.
Pozdrawiam z Radomia
Witam!Nazywam się Krzysiek i mam 18 lat, a właściwie prawie 19. Pochodzę z diecezji legnickiej, ale od października, będę w archidiecezji szczecińsko-kamieńskiej. Liturgię Trydencką, poznałem na forum Barka. Tam też poznałem Panią Wiridiana i Panów Antiqus ordo i Caesar. Pierwszy raz na Mszy Wszechczasów byłem podczas prymicji ks. Grzegorza Śniadocha. W mojej diecezji nie mam możliwości uczęszczać na KRR, jednak zawsze będąc we Wrocławiu staram się przyjść na Pasek albo do Ojców Bonifratrów.
ale w szczecinie ma
Cytat: Guldenmond w Lipca 23, 2011, 13:25:42 pmale w szczecinie maTo prawda, ale dużo dalej niż do Wrocławia, a pisał że "jak mu się zdarzy być we Wrocławiu" to jest na Pisaku. A idąc tym tropem, to i tak blizej by miał do Chorzowa.