I teraz ja zapytam- Czy Pańską sprawą jest sądzić Kościół i zwalać na niego winy katolików?Jest pan Sędzią sprawiedliwym? Kto Panu dał takie prawo?
taaa...Szklanka jest do połowy pusta...czekam na burzę protestów i głębokich uzasadnień.
Cytat: circ w Listopada 24, 2010, 03:45:35 amtaaa...Szklanka jest do połowy pusta...czekam na burzę protestów i głębokich uzasadnień. I co? Wyczerpała się Pani inwencja? Wyczerpała ...
U nas tak. Na innych forach Pani circ bryluje wiedzą zdobytą na naszym forum.
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!Mam na imię Antoni, mam 23, prawie 24 lata, urodziłem się w ZSRR, później mieszkałem na Białorusi i w Rosji, od paru ładnych lat mieszkam w Polsce, byłem wojującym ateuszem, integralnym wyznawcom myśli Evoli, robiłem ogółem dużo niefajnych i złych rzeczy aż się nawróciłem i od lutego b.r. stałem się katechumenem, ale wpierw tradycyjnej liturgii łacińskiej niechętnym, bo znałem parę dziwaków wiernych z FSSPX, ale później postanowiłem sprawdzić co to za liturgia taka, i się okazało, że ją pokochałem Niedługo mam Chrzest Św. w starym rycie, więc się jakoś na miarę swoich nędznych sił doń się przygotowuję. Tu trafiłem poprzez link z rebelyi nt. III Confiteoru, zupełnie nie wiedząc cóż to takie jest, ale się już dowiedziałem, i chyba raczej jestem niemu przychylny.No i tyle póki co.