Cytat: Mama w Października 06, 2010, 19:31:48 pmRównież witam panią "CiocięA" Widzę że forum robi się bardzo rodzinne, jest Tato, Mama, teraz CiociaA Z biegiem czasu może i "Wujek" dojdzie, także proszę się czuć rodzinnie. Rzeczywiście, rodzinnie się zrobiło
Również witam panią "CiocięA" Widzę że forum robi się bardzo rodzinne, jest Tato, Mama, teraz CiociaA Z biegiem czasu może i "Wujek" dojdzie, także proszę się czuć rodzinnie.
może "wujka" to sobie akurat darujemy...
Ktoś prosił o Wujka: http://www.youtube.com/watch?v=E9JoOh9fBR0
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!A ja się nie przedstawię bo nie umiem, ale od 2 lat czytuję Forum Krzyż, czasem coś skrobnę na Rebelyi a wcześniej na Frondzie. No i jestem zawróconym tradsem ale to podobno mam we krwi od chrztu św. Znaczy jestem katolikiem od chrztu św. W ogóle to nie lubię za dużo pisać , wolę czytać a najbardziej kłapać dziobem ale tu musiałem coś napisać bo sytuacja tego wymagała. No i to by było na tyle.
Pański avatar - kojarzy mi się z inicjatywą "Intronizacji Jezusa na Króla Polski". Jest Pan jakoś z tym głębiej związany?
W każdym razie wtedy odkryłem Kościół który był a nagle go nie ma. Jakby mnie ktoś wyrwał z matrixa