No cóż to zależy od obiektu i kontekstu mówiąc dyplomatycznie....
Panie Hellsing - mam przypomnieć jak niejaki pan Gennari wił się i skręcał łżąc w sprawie listu kard Arinze?
Prawdziwi katolicy nie głosują na lewicę, ponieważ socjaliści niszczą rodzinę – stwierdził. Spotkanie w całości zostanie sfinansowane ze "zbiórki wśród uczestników".
Cytat: jp7 w Grudnia 05, 2009, 18:24:56 pmPanie Hellsing - mam przypomnieć jak niejaki pan Gennari wił się i skręcał łżąc w sprawie listu kard Arinze?Nie za bardzo rozumiem co to ma do tematu??
Ciekawe dlaczego uczestnicy DN w wiekszosci, a moze nawet wszyscy, sa socjalistami?
Cytat: Krzysztof Kałębasiak w Grudnia 06, 2009, 16:10:35 pmCiekawe dlaczego uczestnicy DN w wiekszosci, a moze nawet wszyscy, sa socjalistami? A skąd pan to wie?? Jakieś badania pan robił w tym temacie?? Bo ja z osobistego doświadczenia rozmów z ludźmi ze wspólnot DN, a znam ich naprawdę wielu, mogę powiedzieć coś absolutnie odwrotnego
Cytat: Krzysztof Kałębasiak w Grudnia 06, 2009, 16:10:35 pmCiekawe dlaczego uczestnicy DN w wiekszosci, a moze nawet wszyscy, sa socjalistami? Ja tam nie znam żadnego socjalisty z DN ...
Gdyby Pan Krzysztof użył słowa "lewak", nie byłoby tych nieporozumień. Lewak, to taki co chce coś zmieniać w imię "ideałów", co dobrze funkcjonuje (tu Kościół, liturgia) i zabiera się do tego jak małpa z brzytwą.
Pewnie głosy rozkładają się bardzo podobnie jak uczestników FKhttp://krzyz.katolicy.net/index.php/topic,886.0.html
na kogo glosuja w wyborach, na kogo glosuje wiekszosc, jesli nie wszyscy, z ich kolegow z DN i bedziemy wiedziec, czy sa socjalistami, czy nie sa.
Cytat: Krzysztof Kałębasiak w Grudnia 06, 2009, 20:23:48 pm na kogo glosuja w wyborach, na kogo glosuje wiekszosc, jesli nie wszyscy, z ich kolegow z DN i bedziemy wiedziec, czy sa socjalistami, czy nie sa. A bo to oni prawdę powiedzą? Chyba przez przypadek. Kiedyś na włoskich neonach robiono sondę, to okazało się, że są twardym zapleczem WłPK, więc to po prostu komuchy. U nas to chwilowo niemodne więc Pan się od nich niczego nie dowie.
Pan to wierząc w "katechezy" duetu Kiko&Carmen oraz waszych "katechistów" jest w stanie we wszystko uwierzyć.