Cytuj author=ratio link=topic=241.msg217819#msg217819 date=1541979048]Komu wolno zawłaszczyć 25 minut programu, to wolno 🐸Ale "De gustibus non ..."Religijność o.Rydzyka właśnie słychać na antenie ...Przypiął się do mikrofonu (..) 😂
author=ratio link=topic=241.msg217819#msg217819 date=1541979048]Komu wolno zawłaszczyć 25 minut programu, to wolno 🐸Ale "De gustibus non ..."
Nie mam nic do dziwnych treści, które o.Rydzyk głosi, lecz dziwi mnie jego niefrasobliwość w traktowaniu słuchaczy.
Nie mam nic do dziwnych treści, które o.Rydzyk głosi, lecz dziwi mnie jego niefrasobliwość w traktowaniu słuchaczy. Przed chwilą znowu zachowanie "Co wolno wojewodzie ...", bo z 15 minut przeznaczonych na medytację, na swoje ble-ble-ble zajął 7 minut. I nie był to tekst medytacyjny 🤐
To pan przestanie słuchać [...] i molestować nas tu swymi [...]
Cytat: jwk w Lutego 08, 2019, 14:28:32 pmTo pan przestanie słuchać [...] i molestować nas tu swymi [...] Jeżeli przedstawiane fakty są dla pana "jwk" spamem, to po co je czyta.
by myślącemu słuchaczowi otworzyły się oczy i zaczął się zastanawiać.
I proszę przestać się mnie czepiać za to, że nie chcę myśleć pańskimi kategoriami 😍🙄🙄🙄😁
Moje słuchanie to nie masochizm, lecz potrzeba wiary. Dlatego korzystam z ramówki programowej tej rozgłośni. Ale ojców prowadzących program, nie obchodzi porządek antenowy. I tak dziś ojciec D.D. wolał propagować polityków, niż pomodlić się Modlitwą popołudniową ze słuchaczami.Ot, preferencje ...
Ale pamiętajmy teraz, że w czasie ostaniej nagonki na Kościół Katolicki, musimy wspierać nieprzyjaciół naszych nieprzyjaciół.
Ale pamiętajmy teraz, że w czasie ostatniej nagonki na Kościół Katolicki, musimy wspierać nieprzyjaciół naszych nieprzyjaciół.