monodia.pl24 listopada o 08:32 · Edytowany ·(świadomie abstrachujemy od bierzączki demokratycznej) 'radio maryja' jawi się na tzw.prawicy opatrznościowym darem niebios, mamy w tej kwestii zdanie odrębne, którym dzielimy się nie dla kontrowersji, a ku opamiętaniu prawaków: 'rm' jest rozsadnikiem teologicznego nowinkarstwa przebranego w "strój ludowy", zaś dla polskiej kultury - w tym ludowej - multiplikującym szpetotę monstrum, czego przykładem jest muzyka tej rozgłośni, jeżeli miarą sił żywotnych społeczności są jej pieśni - to jesteśmy proszę państwa w d.,w d. wielce czcigodnego ojca dyrektora
A ja tam Michalkiewicza nie uważam za wartościowego publicystę - jątrzyciel promoskiewski.
Rację ma p. grzegorz44.
Dziś obchody 25 lecia RMWłaśnie zaczyna się Msza. Oprawa muzyczna na "poziomie" smyki, dęciaki, bębenki i generalnie OWMR w dupie. A po co OWMR? No przecież jest impreza. Oficjele zjechali.Brak mi słów, a ziemniaki w piwnicy gniją i nóż się w kieszeni otwiera...
Cytat: szkielet w Grudnia 03, 2016, 15:41:27 pmDziś obchody 25 lecia RMWłaśnie zaczyna się Msza. Oprawa muzyczna na "poziomie" smyki, dęciaki, bębenki i generalnie OWMR w dupie. A po co OWMR? No przecież jest impreza. Oficjele zjechali.Brak mi słów, a ziemniaki w piwnicy gniją i nóż się w kieszeni otwiera...Ma Pan silne poparcie od Mojej Żony. Co Ona się wczoraj nawybrzydzała na oprawców, szczególnie na miauczenie jakiegoś typka, co go nadzwyczjanie "talent męczył" ...