A to nie będzie czasem tak, że najpierw Bierzmowanie wg nowego rytu, a potem stara Msza z obecnością biskupa? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że biskup nauczył się odprawiać dla tej jednej okazji.
Cytat: miki w Maja 31, 2009, 22:33:39 pmA to nie będzie czasem tak, że najpierw Bierzmowanie wg nowego rytu, a potem stara Msza z obecnością biskupa? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że biskup nauczył się odprawiać dla tej jednej okazji. Nie.
wystarczy mi to wczoraj x.prof.Urbana (JPII, zlot mlodych... i bardzo niewiele o Duchu Sw.)
Wole nie slyszec tez kazania JE Bp Pieronka, wystarczy mi to wczoraj x.prof.Urbana (JPII, zlot mlodych... i bardzo niewiele o Duchu Sw.)
A biskup biskupem jest bez względu na swe poglądy czy wady i zalety. Ciekawsze jest to, że ks biskup Pieronek zgodził się na udzielenie sakramentu bierzmowania w rycie klasycznym
Ale odprawi
Cytat: padalec w Czerwca 02, 2009, 10:54:04 amA biskup biskupem jest bez względu na swe poglądy czy wady i zalety. Ciekawsze jest to, że ks biskup Pieronek zgodził się na udzielenie sakramentu bierzmowania w rycie klasycznymJa osobiscie uwazam,ze potrzebuje tego w jakims interesie,typu jakis awansik czy cus i chce byc z dokumentami papieza po drodze..