Tja. Sama Msza to nie wszystko. To tylko ukoronowanie prawdziwej katolickiej formacji. Trzeba działać.
Cytat: szkielet w Czerwca 22, 2015, 15:34:37 pmTja. Sama Msza to nie wszystko. To tylko ukoronowanie prawdziwej katolickiej formacji. Trzeba działać.Tym "działaniem" ma być Twoim zdaniem przepraszam, "danie dyla" i szukanie kościoła gdzie indziej...?
Cytat: Tato w Czerwca 27, 2015, 22:42:19 pmCytat: szkielet w Czerwca 22, 2015, 15:34:37 pmTja. Sama Msza to nie wszystko. To tylko ukoronowanie prawdziwej katolickiej formacji. Trzeba działać.Tym "działaniem" ma być Twoim zdaniem przepraszam, "danie dyla" i szukanie kościoła gdzie indziej...?Przyjacielu mój, nie danie dyla tylko wycofanie sie na z góry upatrzone pozycje . To raz. Dwa, to możebyś sie częściej pojawiał Na Piasku, bo takie komentowanie przez net to nic nie daje i do niczego nie prowadzi. O!
Napisałem to już na rebelce, ale powtórzę.Zabieramy obraz MB Zwycięskiej i spadamy do innego kościoła. I już
Cytat: szkielet w Czerwca 28, 2015, 00:25:16 amNapisałem to już na rebelce, ale powtórzę.Zabieramy obraz MB Zwycięskiej i spadamy do innego kościoła. I już Może na Sępią 2-6? ;-p