Widziałem tych Panów koło św. Benona. Rozdawali ulotki. Powiem szczerze że do całej tej akcji od pocżatku byłem negatywnie nastawiony. Takie akcje odwodzą od kościoła ludzi a nie przyciągają.
Oho ho, trochę poczytałem tych "objawień":Upadek banków już się zaczął i będzie trwał do końca przyszłego roku. Jeszcze tak bardzo nie odczujecie do połowy przyszłego roku, dlatego powiedziałem: cała wiosna jest wasza. Ale potem to już drastycznie będzie się obniżał poziom życia ludności....Panie Jezu – pytają Ciebie pewne osoby, czy możesz określić o jakie kataklizmy w Polsce chodzi?Pan:„Różne - będzie zimno i gorąco; śnieg, deszcz i susza. Wszystkiego po trochu. I dlatego roślina nie będzie mogła urosnąć ani się rozwinąć. W maju będziecie kosić śnieg.....Posyłam twoje dokumenty z Moim tekstem. To jest bardzo ważny dokument, bo treść jego niebawem się wypełni. Ci, którzy go przyjmą będą zbawieni a ci którzy go odrzucą będą i przezeMnie odrzuceni i powiem: nie znam was, chociaż będą głośno wołać. Moje słowa muszą się wypełnić, ponieważ przez zatwardziałość biskupów nie mogę uczynić żadnego cudu, tylko wypełnienie Moich słów nastąpi i będzie płacz, bo najbardziej ucierpi wierny Mi lud Boży. ....Każde miasto, każde miejsce w USA będzie dotknięte ręką Moją aby wiedzieli grzesznicy, że beze Mnie nie uczynią nic dobrego.
NOWENNA DO ANIOŁA STRÓŻA POLSKI - w intencji Ojczyzny. - napisał Pan JezusJEST NA STRONIE CHRYSTUSA KRÓLA
Przed pałacem prezydenckim rozdawali ulotki z tym.