Cytat: przmek w Października 23, 2009, 22:58:49 pm Czy dobrze odbieram, że sympatyzują PaństwoProszę Pana, proszę pytać imiennie.
Czy dobrze odbieram, że sympatyzują Państwo
Cytat: kamilek w Października 23, 2009, 23:13:28 pmCytat: przmek w Października 23, 2009, 22:58:49 pm Czy dobrze odbieram, że sympatyzują PaństwoProszę Pana, proszę pytać imiennie.Ależ można przecież odpowiadać imiennie Tak mi się zapytało, bo wiele wypowiedzi jakie tu widziałem sugerowało mi że jest tutaj jakaś jedność poglądów, oczywiście z wyjątkami.
Zdaje się, że Lefebryści nie są jeszcze w pełni przywróceni do KK, więc zastanawiam się, czy można ich nazwać katolikami ?
Wikipedia jest medium laickim, powiedziałbym nawet o korzeniach nieco lewackich (to raczej moja prywatna opinia) i niezbyt obiektywnym.
Nie no ręce opadają
Ależ ja tylko się pytam, ignorant jestem w tym temacie
Cytat: przmek w Października 23, 2009, 23:43:55 pmAleż ja tylko się pytam, ignorant jestem w tym temacie Albo ignorant albo zgrywający ignoranta. (Nie z nami te numery). Coś mi tu nie gra.
Cytat: Fidelis w Października 23, 2009, 23:51:10 pmCytat: przmek w Października 23, 2009, 23:43:55 pmAleż ja tylko się pytam, ignorant jestem w tym temacie Albo ignorant albo zgrywający ignoranta. (Nie z nami te numery). Coś mi tu nie gra.Pan przmek po prostu wali na oslep, a jak mu sie nie uda trafic to wyskakuje z tekstem "ja nie wiem, ja tylko pytam"!