Kiedyś wyleciałem z tego forum za zwrócenie tej głupiej babie uwagi za jej wypowiedź i stwierdzenie, że jest to antykatolickie:Annnika powiedziała:"Z tego co wiem, to Przeistoczenie ma miejsce na Ołtarzu, więc gdzie Ty masz Boga za plecami kapłana Uważasz, że Bóg w ścianie mieszka :wow: Annnika"
JWK, a może desant
Oni mnie znają, nie przetrwam kwadransa ...
A ja na e-sancti miałem cały czas aktywne konto. Tylko czasu pisać nie było...
Neokawiarenka - Dobra strona internetu1Trafiłeś tu bo szukasz odpowiedzi na dręczące Twoje ciało i zmysły pytania2. Bo trwasz w wątpliwościach i niepewności3. Być może odwiedzałeś już wiele innych stron internetowych mówiących o Drodze Neokatechumenalnej zarówno tych wobec niej krytycznych jak i pełnych pozytywnych treści. Tym lepiej. Tutaj, w tym miejscu, zapraszam Ciebie do ponownego przemyślenia : Dlaczego Tu Jestem ?
zsekularyzowanego świata i aby uzdolnić go do niesienia Nowej Ewangelizacji.
Wydaje się, że coś przy tej stronie majdrują a że znają się na tym nie lepiej niż na katolickiej teologii więc skutki są widome.
Rozwalające CytujNeokawiarenka - Dobra strona internetu11. To aż się boję zapytać, która to jest ta zła...
Neokawiarenka - Dobra strona internetu1
Ma Pan rację, Panie romecku. Ostatnio jestem wyjątkowo cięty na całe posoborowie, a dziś na dodatek jestem wkurzony ogółem i takie są skutki. Mea culpa.
ale wilka w owczej skórze to już trudniej rozpoznać.
A jakie mamy na to lekarstwo? Missa Tridentina