Ale co mi panowie tu wymyslaja, czemu mialby zabronic? Zeby zrobic przyjemnosc FSSPX ?
Wie pan kot bedzie nastepnym papiezem ?
"tego osobnika" 'jwk' za jego slownictwo i wyrażanie sie niegodne katolickiego forum. :/
Ten kot to wpadł jak Piłat do Credo. Symbolizuje kacerza albo nawet diabła...
Cytat: Zygmunt w Grudnia 14, 2009, 12:44:47 pm Ten kot to wpadł jak Piłat do Credo. Symbolizuje kacerza albo nawet diabła... Raczej symbolizował (w rustykalnych zabobonach) (...).
Cytat: Jean Gabriel Perboyre w Grudnia 13, 2009, 22:27:21 pmAle co mi panowie tu wymyslaja, czemu mialby zabronic? Zeby zrobic przyjemnosc FSSPX ?Coś Pan tu niegodnie i bezczelnie insynuuje, gdyż SP jest (w znacznej mierze) wypełnieniem jednego z tzw. warunków wstępnych.
Cytat: Jean Gabriel Perboyre w Grudnia 13, 2009, 22:27:21 pmAle co mi panowie tu wymyslaja, czemu mialby zabronic? Zeby zrobic przyjemnosc FSSPX ?Kiedyś mówiono: "chamie, opanuj się", dziś podobno uległo to zmianie na: "panie, pohamuj się". Wybór właściwej wersji pozostawiam p. JGP.
Juz rozumiem, SP to dzieki wam... No prosze, a jeszcze niedawno slyszalem , ze to spisek na zniszczenie FSSPX, wiec dobrze ze mi pan to wyklarowal.
E tam, prosze nie stawiac takich falszywych alternatyw, przeciez wiadomo , ktore okreslenie pan woli i ktorego chetniej pan uzywa.
Cytat: romeck w Grudnia 13, 2009, 19:09:42 pm ..."tego osobnika" 'jwk' ... :/ ... zaś Pana Romecka przenieść na forum dla bielanek dla jego własnego dobra ...
..."tego osobnika" 'jwk' ... :/
Poddaję się! Nie chcę do bielanek!!!
Chyba Pan stracił poczucie rzeczywistości, bo wpis jest wewnętrznie sprzeczny.