jak małżonka do roboty goni albo dzieciska jeść wołają a niema co do gara włożyć bo tatko się zakonwiwołał i na chleb już nie ma ...
Pod pan numer konta to wspomogę pana.
Cytat: jwk w Czerwca 27, 2009, 19:10:02 pm jak małżonka do roboty goni albo dzieciska jeść wołają a niema co do gara włożyć bo tatko się zakonwiwołał i na chleb już nie ma ...Pod pan numer konta to wspomogę pana.
Cytat: tkiller w Czerwca 27, 2009, 21:00:09 pmPod pan numer konta to wspomogę pana.To ja też poproszę. Tylko konkretnie!
Cytat: FJRW w Czerwca 27, 2009, 22:34:27 pmCytat: tkiller w Czerwca 27, 2009, 21:00:09 pmPod pan numer konta to wspomogę pana.To ja też poproszę. Tylko konkretnie! Pańskie dzieci mają chyba co jeść
Pańskie dzieci mają chyba co jeść
Cytat: tkiller w Czerwca 27, 2009, 22:43:14 pmPańskie dzieci mają chyba co jeść Na razie mam tylko jedno. Ale straszny niejadek. Jakby Pan wsparł, może bym dietetyka najął...
Na KNO nowe filmiki z celebracji Mszy(a może "Mszy") w DN.http://breviarium.blogspot.com/
Jak widać neony nadal nie przyklękają na Przeistoczenie. Niektórzy, z największym trudem wykonują lekkie zgięcie karku podczas przyklęknięcia kapłana. Proszę zwrócić uwagę, że kapłanowi do Konsekracji przygrywa gitara, co jest absolutnie zabronione przez przepisy liturgiczne Kościoła katolickiego!
Jak zwykle z ich strony nie będzie żadnej sensownej odpowiedzi.