Dzis grupa Neodiakonów przyjęła święcenia kapłańskie w Warszawie......
Jak to? To neoprymicje nie są "tajne"? Można wejść od tak, z ulicy?? I w jakim rycie zostaną odprawione? W neorycie - z podpłomykami, gitarką, tańcami etc.?
Jak to? To neoprymicje nie są "tajne"? Można wejść od tak, z ulicy??
Ks. Abdel Barahona, który odbywał w naszej parafii praktyki, otrzymał dziś święcenia kapłańskie – Mszę św. prymicyjną odprawi w naszym kościele jutro o godz. 19:00.
"przywódcy sekty" przyznali doktorat honoris causa.
Cytat: Canis w Maja 24, 2009, 22:15:35 pmJak to? To neoprymicje nie są "tajne"? Można wejść od tak, z ulicy?? Z ogłoszeń parafialnych: CytujKs. Abdel Barahona, który odbywał w naszej parafii praktyki, otrzymał dziś święcenia kapłańskie – Mszę św. prymicyjną odprawi w naszym kościele jutro o godz. 19:00. Czyli:Prezbiter Abdel Barahona, który w naszej wspólnocie przeszedł NN sktutinium, przyjął dziś znak nałozenia rąk, jutro o godź. 19.00 będzie przewodniczył Spotkaniu Eucharystycznemu, zapraszamy.
Kurak:.powiem tak,ta Droga to droga donikad..Mozna spytać skąd pan to wie? Ile czasu pan nią wędrował?
Cytat: Zet w Maja 23, 2009, 16:05:00 pmKurak:.powiem tak,ta Droga to droga donikad..Mozna spytać skąd pan to wie? Ile czasu pan nią wędrował? Bardzo dobrze widze to na przykladzie praktycznie juz przyszlej rodziny do czego to prowadzi :)mentalnosc sekciarska
Cytat: kurak w Maja 25, 2009, 08:30:09 amCytat: Zet w Maja 23, 2009, 16:05:00 pmKurak:.powiem tak,ta Droga to droga donikad..Mozna spytać skąd pan to wie? Ile czasu pan nią wędrował? Bardzo dobrze widze to na przykladzie praktycznie juz przyszlej rodziny do czego to prowadzi :)mentalnosc sekciarska Ja takowa widze w pańskich postach - i co z tego? Czy to od razu znaczy, że jest pan "be". Nie - po prostu ja pana tak widzę. Jak wiel;u z tego forum. Ale mogę sie mylić. Nie wszystko muszę rozumieć.