Minusy Panu zabrano, ręce zaczęły świerzbieć?
Cytat: jwk w Lipca 31, 2009, 20:45:00 pmA przy okazji, wiadomo kto pełni teraz funkcję dyżurnego kikokarmenacisty.To wiadomo nie od dziś. Jedynym dyżurnym kikokarmenacistą jest Pan, panie jwk. Pan tę instytucję stworzył na tym forum, Pan ją pielęgnuje, Pan nią żyje, Pana obsesją się stała.Nic, tylko współczuć i pomodlić się o wyleczenie.+
A przy okazji, wiadomo kto pełni teraz funkcję dyżurnego kikokarmenacisty.
Cytat: jwk w Sierpnia 03, 2009, 09:39:52 amże znaku Męki Pańskiej dla jaj sobie używają. Coś mi tu o II Przykazanie podpada. Pan za bardzo w Boga się bawi, panie jwk, odgadując co inni mają w swoich myślach i sumieniach.Niech najpierw sam Pan przejrzy Przykazania, zanim innych zacznie Pan pouczać...Nigdy ze Znaku Krzyża nie robiłem jaj... Jak Pan nie umie odczytywać ogólnie przyjętych na forum przekazów, to powiem wprost: modlitwę odmówiłem w Pana intencji.
że znaku Męki Pańskiej dla jaj sobie używają. Coś mi tu o II Przykazanie podpada.
Cytat: jwk w Sierpnia 04, 2009, 07:01:19 amTo, że adepci kikokarmenatu czy pentakotyści reprezentują statystycznie niższy od przeciętnego poziom inteligencji nie musi Pan udowadniać. To jest stwierdzone.a moderacja tym się ma zamiar zająć, czy pan jwk ma tu plecy i tylko dlatego tak swobodnie się tu czuje ze swoim chamstwem?
To, że adepci kikokarmenatu czy pentakotyści reprezentują statystycznie niższy od przeciętnego poziom inteligencji nie musi Pan udowadniać. To jest stwierdzone.
Jeszcze raz prosze Szanownych Moderatorow o reakcje na wpisy p. jwk
Np o poziomie umysłowym jak pan to pieszczotliwie nazywa "adeptów kikocarmenatu".
Cóż - opinie fachowców są nieco inne. Pana na takowego niestety uznać nie mogę. Wystarczy poczytać pańskie posty, by zrozumieć czemu. Oczywiście umysłem nieskażonym.
Jak mają wzrastać duchowo, gdy znają jedynie wąski podzbiór Prawd Wiary (i to nie za bardzo) pomieszany z uznanymi herezjami i bajczarstwem?
Panie moderatorze - znowu to samo - nie widzi pan? Znowu robią ze mnie idiotę ale gdzie indziej pan twierdzi że to ja tak czynię.
I osoba która twierdzi że Słońce obraca się wokół Zemi innych ciągle wyzywa od idiotów.
Czym jest wzrost duchowy? Czy jeżeli koleś rwący panienki na prawo i lewo nawraca się i wstepuje do seminarium to jest wzrost duchowy?
Takie owoce może przynieśc Neokatechumenat.
Cytat: Kryspin w Sierpnia 07, 2009, 17:36:05 pm Takie owoce może przynieśc Neokatechumenat. Takie owoce są i bez neokatechumenatu. Wystarczy tylko chcieć. Pomocna jest także rozmowa z dobrym duszpasterzem. A samo chodzenie na DN niczego nie załatwi.