Panie Kristoforos, mój post nie był skierowany do Pana, tylko pisałam o tym, co widziałam będąc na DN.A co do postów P. Basi to niby dlaczego Pan tak ostro sprzeciwia się umieszczeniu ich na tym forum? Bo pokazują prawdę?? Proszę wybaczyć, ale czasy zamordyzmu bezpowrotnie minęły
Niestety nadal jest to słodka tajemnica. Ujawniane są jedynie dni spotkań. Ale nie mszy. Te nie wiadomo zresztą gdzie są sprawowane ani kiedy. Powinny być w kościele a nie gdzieś pokątnie w salko/świetlicach obok kościoła. W kościele parafialnym nikt neo-mszy nie widział. Zatem odprawiana jest w konspiracji. Proboszcz wszystko kryje.
Proszę wejść na stronę Archi.Diecezji W-wskiej i poczytać "raport pokontrolny" dot. Rodzin Nazaretańskich. Przeczytałem i zbladłem.
Ja byłem ładnych parę lat w tej sekcie jaką jest RRN i cieszę się , że dzięki DN z tego wyszedłem. W RRN manipulacja była wszędzie, człowiek był nikim, liczył się tylko przekaz kierownik duchowy=>penitent. To wielu ludziom wyprało mózgi i byli jak bezwolne kukiełki na sznurkach animatorów i księży spowiedników. "Wszystko było łaską" I tym przykrywano wszystkie przegięcia. Natomiast księża z RRN jak ognia unikali normalnej posługi na parafiach, na których byli. Wmawiano ludziom powołania zakonne i seminaryjne, niszczono związki i rozbijano rodziny, a przede wszystkim deptano poczucie własnej wartości poprzez silny kergmat negatywny.
Pan ma urojoną wizję DN
Cytat: Kristoforos w Lutego 19, 2009, 11:11:09 amPan ma urojoną wizję DNNie, to Pan ma urojone wizje (Kościoła, kikostrady, RRN) a JA MAM RACJĘ. Dictum sapienti sat.
Zdecydowanie nie ma pan racji. Powiem więcej. Błądzi pan i to totalnie.
Panie Kristoforos - podpisuję się pod pod pańskim postem.
Droga neokatechumaenalna w obrazkach ;-):http://englishrussia.com/?p=315
Nie, to Pan ma urojone wizje (Kościoła, kikostrady, RRN) a JA MAM RACJĘ.
A propos: nasi neony sa takie cichutkie. A Una Voce Russia zdecydowala pozwolic jednoczesne buc czlonkiem UV i DN Duży uśmiech
Cytat: Zet w Lutego 19, 2009, 12:15:57 pmZdecydowanie nie ma pan racji. Powiem więcej. Błądzi pan i to totalnie. Jakiś argumencik poproszę .