Może czasem za ostro pisze, ale czyż jezyk KNO nie jest brutalny? A jakoś nikomu na forum nie przeszkadza...W imię Pana Jezusa Chrystusa błogosławie tym, któzy mi złorzeczą.Mam możliwość usunięcia tego konta? może warto skorzystać, podjąć refleksję (za kilka dni wyjeżdżam na rekolekcje ignacjańskie). A moze pisać dalej z tego konta, ale w innym wcieleniu? Co radzicie?
Mam możliwość usunięcia tego konta? może warto skorzystać, podjąć refleksję (za kilka dni wyjeżdżam na rekolekcje ignacjańskie). A moze pisać dalej z tego konta, ale w innym wcieleniu? Co radzicie?
Co radzicie?
W imię Pana Jezusa Chrystusa błogosławie tym, któzy mi złorzeczą.
A moze pisać dalej z tego konta, ale w innym wcieleniu?
Nie ma milszej woni nad swąd palonego heretykaCzy taki podpis ma admin katolickiego forum? Pozabijać, spalić, bo gorsi ode mnie. Rodem z wypraw krzyżowych... A zapomniałem - Forum Krzyż.Nie życzę sobie tytułowania mnie eminencja - to zwrot zarezerwowany dla kardynałów Kościoła.
Cytat: kleryk - zakonnik w Kościele Rzymsko-Katolickim w Września 16, 2009, 22:08:17 pmW imię Pana Jezusa Chrystusa błogosławie tym, któzy mi złorzeczą.Poplogoslawic to se pan nie moze nawet kromki chleba.Cytat: kleryk - zakonnik w Kościele Rzymsko-Katolickim w Września 16, 2009, 22:08:17 pm A moze pisać dalej z tego konta, ale w innym wcieleniu?My, katolicy, nie wierzymy w reinkarnacje.
Cytat: Izi87 w Września 16, 2009, 14:45:54 pmWidzę, że moje posty i blog zamiast skłonić do myślenia niektóre osoby doprowadziły, że wpadli w szał.Wie Kleryk, jak Kleryk umieścił mój awatar na pierwszym miejscu http://jezusciezbawil.blogspot.com/2009/09/najbardziej-tradycyjni-katolicy-na.html to i może byłoby mi miło, ale jak Kleryk umieścił tam awatar niejakiego tekilera
Widzę, że moje posty i blog zamiast skłonić do myślenia niektóre osoby doprowadziły, że wpadli w szał.
Mogę np. święcić pokarmy w Wielką Sobotę. Zresztą do tego nie trzeba żadnych święceń - przed śniadaniem wielkanocnym może to uczynić ojciec rodziny.
To wygląda jak próba zagonienia zwierzęcia na śmierć.