Oczywiście ma Pan rację, z tym, że akurat typ przypadku "w miarę inteligentni" zupełnie nie współgra z "neonami" więc kładłbym to na karb tresury jaką oni tam przechodzą. Z automatu na słowo "nawrócenie" reagują jak ten pan "Zet".
Cytat: jwk w Września 12, 2009, 18:53:56 pmOczywiście ma Pan rację, z tym, że akurat typ przypadku "w miarę inteligentni" zupełnie nie współgra z "neonami" więc kładłbym to na karb tresury jaką oni tam przechodzą. Z automatu na słowo "nawrócenie" reagują jak ten pan "Zet". Akurat dobrą tresurą na tym forum to się pan własnie wykazuje, tylko pytanie kto jest pana Panem, bo z pańskich wypowiedzi jasno wynika, że nie jest na pewno nim Jezus Chrystus (
Panie JWK - nie wystarczy wiedzieć - trzeba by to jeszcze potrafić dowieść. Proszę zatem - albo tego dowieść, albo formuować wypowiedzi tak, aby jasno z nich wynikało, ze to tylko pana podejrzenie.
Panie JWK - nie wystarczy wiedzieć - trzeba by to jeszcze potrafić dowieść. Proszę zatem - albo tego dowieść, albo formułować wypowiedzi tak, aby jasno z nich wynikało, ze to tylko pana podejrzenie.
Prosze zwrocic uwage, ze pan "hellsing" ( co za bezczelnosc z tym nickiem!), przyjmujacy Ciało Chrystusa na siedzaco, oznajmia, ze Jezus Chrystus jest jego Panem.
Proponuje Panu, jako moderatorowi, zbanoiwanie osob poslugujacych sie niestosownymi nickami albo poproszenie tych osob o zmiane nickow. Prosze im dac ze dwa dni.Mam na mysli panow "tkillera" i "hellsinga".
2). Abp Hannibal Bugnini jest autorem liturgii neońskiej. Jak dotychczas nikt nie obalił hipotezy o jego związku z wiadomymi lożami.
3). Kiko to za cienki pikuś, żeby samemu zmontować taką mafię na obrzeżach Kościoła. Musi mieć wsparcie z "silnych ośrodków antyewangelizacji" ulokowanych nie tylko w Kościele ale i poza nim.
4). B’nei B’rith użyłem jako nazwy przykładowej, dość dobrze znanej czytelnikiem i dobrze się kojarzą z żydującą specyfiką omawianej sekty. Nadzór nad wierchuszką kikokarmenatu sprawować może, i zapewne sprawuje jakaś bliżej nieznana organizacja, której nie zależy zupełnie na medialnym rozgłosie.
5). Organizacje tego typu przenikają się i członkowie "ważniejszych" bywają członkami "mniej ważnych" łowiąc tam narybek o potrzebnych cechach. Zważywszy na tajemniczy i hierarchiczny układ stopni pośrednich w kikokarmenacie, wszystkie te organizacje są w wysokim stopniu kompatybilne.
P.S. Wydaje się, że dla symetrii winien Pan zapytać wiadomego trolla o dowody na skierowane w moim kierunku pomówienie: "kto jest pana Panem, bo z pańskich wypowiedzi jasno wynika, że nie jest na pewno nim Jezus Chrystus ", mimo, że odpowiedzi trudno się spodziewać, bo jak to wykazał już Roman Dmowski "w tamtej cywilizacji mężczyźni nie znają honoru, kobiety wstydu a kłamstwo jest czymś naturalnym i oczywistym".
jak źli tradsi dobrych neonów wyzywają i prześladują
Nb przykro stwierdzic, ale pan Hellsing znow zaczal trollowac.
Pozwoli pani że, z nia nie będę dyskutował. Mam swoją godność. A póki nie dostanę bana zgodnie z życzeniem pana Jrwp (sorry za ewentualną pomyłkę w nicku - niestety nie jestem w stanie zapamietać kolejności i liter) to jednak będąę odwiedzał rto forum.