Cytat: hellsing w Września 02, 2009, 22:49:03 pmA kim pan jest by to oceniać??Moje nazwisko jest widoczne, a Panskie?
A kim pan jest by to oceniać??
A żeby poznać czym się objawia wzrastanie w wierze to proponuję żywoty świętych poczytać:))
Było kiedyś w klasztorach praktykowane samooskarżanie przed wspólnotą. Ale to chyba zostało zniesione?
Cytat: Krzysztof Kałębasiak w Września 02, 2009, 22:52:39 pmCytat: hellsing w Września 02, 2009, 22:49:03 pmA kim pan jest by to oceniać??Moje nazwisko jest widoczne, a Panskie?Jest Pan, panie Krzysztofie, kałębasiakiem? A co to za zawód?
Cytat: jwk w Września 02, 2009, 23:05:20 pmCytat: hellsing w Września 02, 2009, 23:02:34 pmA kto dał panu prawo stwierdzania kto jest katolikiem a kto nie??Jakieś certyfikaty pan wydaje?? Nie ja, ciemna maso, ale Święty Kościół określił zasady swojej wiary. Wkleił pan wątek "hellsing'a"a odpowiada panu "ciemnej masie".Rozdwojenie jaźni czy.... brak osobistej kultry?
Cytat: hellsing w Września 02, 2009, 23:02:34 pmA kto dał panu prawo stwierdzania kto jest katolikiem a kto nie??Jakieś certyfikaty pan wydaje?? Nie ja, ciemna maso, ale Święty Kościół określił zasady swojej wiary.
A kto dał panu prawo stwierdzania kto jest katolikiem a kto nie??Jakieś certyfikaty pan wydaje??
Panie JWK - to nie ten wątek.
Cytat: Krzysztof Kałębasiak w Września 02, 2009, 22:52:39 pmA kim pan jest by to oceniać??Moje nazwisko jest widoczne, a Panskie?
Cytat: Krzysztof Kałębasiak w Września 02, 2009, 22:52:39 pmCytat: hellsing w Września 02, 2009, 22:49:03 pmA kim pan jest by to oceniać??Moje nazwisko jest widoczne, a Panskie?Jest Pan, panie Krzysztofie, kałębasiakiem? A co to za zawód?Proszę sobie "wyrobić" nick i w końcu będzie pan rozmawiał jak równy z równymi!(Odezwałem się, bo pański post degraduje tych co nie wpisali swoich nazwisk,i tak jakby te, a nie imiona były ważne.)
Panie Romeck -"Kałębasiak" to nazwisko
Cytat: jp7 w Września 03, 2009, 15:06:37 pmPanie Romeck -"Kałębasiak" to nazwiskoA nazwisko to taki zamierzchły nick, również wykonywana profesja, zawód (Kak t'eb'a zawod?)
Harbuz także (moje).
Panie to płaczą z bardziej błahych powodów. Te nie dopuszczalne praktyki to rozdowanie karteczek z tezami, wyliczanie palcem czy zadawanie osobistych pytań?