Panie Krusejder, nie przesadza Pan trochę? Szralatanka, bzdury, kłamstwa, 'kto jej wierzy to jeleń'...? A ja znam ludzi, którym lektura książki p. Polo dużo pomogła w zrozumieniu pewnych spraw. Co Pan taki pewny siebie i tego, że kobieta kłamie? A jak nie? Przecież sam Pan przyznaje, że herezji tam nie ma, więc po co taki język? A może kobieta pisze akurat prawdę?
Popieram. Krusejder jest ortodoksyjnym Tradycjonalistą, najchętniej by widział jak ludzie pokutują za pomocą pejczy.
OK, dla mnie dyskusja skończona. Wykład pana LUKa, jego logikę i wnioski niech sobie każdy sam oceni, argumenty pana Krusejdera też, mamy w końcu rozum, jak pan LUK był nam łaskawy przypomnieć Mam tylko prośbę do pana LUKa żeby następnym razem pisał poprawną gramatycznie i interpunkcyjnie polszczyzną, bo ciężko się czyta.
Cytat: Mariusz w Lutego 15, 2009, 00:16:57 amOK, dla mnie dyskusja skończona. Wykład pana LUKa, jego logikę i wnioski niech sobie każdy sam oceni, argumenty pana Krusejdera też, mamy w końcu rozum, jak pan LUK był nam łaskawy przypomnieć Mam tylko prośbę do pana LUKa żeby następnym razem pisał poprawną gramatycznie i interpunkcyjnie polszczyzną, bo ciężko się czyta.a liczyłem, że się Pan zmierzy przynajmniej z fizyczną interpretacją bajki o piorunie tkwiącym przez 2 godziny w ciele Polo