Cytat: hellsing w Września 02, 2009, 23:02:34 pmA kto dał panu prawo stwierdzania kto jest katolikiem a kto nie??Jakieś certyfikaty pan wydaje?? Nie ja, ciemna maso, ale Święty Kościół określił zasady swojej wiary.
A kto dał panu prawo stwierdzania kto jest katolikiem a kto nie??Jakieś certyfikaty pan wydaje??
Wkleił pan wątek "hellsing'a"a odpowiada panu "ciemnej masie".Rozdwojenie jaźni czy.... brak osobistej kultry?
Panie JWK - po prostu p. Romeck uznał, ze Pan przesadził...
Cytat: jp7 w Września 03, 2009, 15:07:35 pmPanie JWK - po prostu p. romeck uznał, ze Pan przesadził...A ja w innym miejscu uznałem, że p romeck stosuje swoje "standardy" w stosunku do Pana Krzysztofa i nie wydaje mi się, by możliwa była pomyłka, którą Pan sugeruje, aż tak Pan Romeck'a żle nie oceniam: http://krzyz.katolicy.net/index.php/topic,1372.30.html
Panie JWK - po prostu p. romeck uznał, ze Pan przesadził...
Do tego dochodzi odpowiedź Kongregacji na przedstawione w tym wątku pytania. Czy jeszcze można coś dodać? Panowie z DN pewnie się ze mną nie zgodzą, ale zanim podniosą swój sprzeciw, niech zaopatrzą się w konkretne dokumenty Kościoła. Szczęść Boże!
Dokumenty są potrzebne jedynie niedowiarkom o rabiniczno-talmudycznej mentalności.
Nam żadne dokumenty nie są potrzebne, wiemy jaka jest praktyka życia osób żyjących charyzmatem DN i to jest konkret
Nam żadne dokumenty nie są potrzebne, wiemy jaka jest praktyka życia osób żyjących charyzmatem DN i to jest konkret, jest nim też obecność biskupów i papieży na naszych liturgiach i Eucharystiach. Dokumenty są potrzebne jedynie niedowiarkom o rabiniczno-talmudycznej mentalności.
/.../Nam żadne dokumenty nie są potrzebne, wiemy jaka jest praktyka życia osób żyjących charyzmatem DN i to jest konkret, jest nim też obecność biskupów i papieży na naszych liturgiach i Eucharystiach. Dokumenty są potrzebne jedynie niedowiarkom o rabiniczno-talmudycznej mentalności.