... a kto rządzi Kikiem?? ...
Cytat: miki w Sierpnia 28, 2009, 23:46:45 pm... a kto rządzi Kikiem?? ...B’nai B’rith.
No właśnie jak to jest - w nego rządzi Kiko, a kto rządzi Kikiem?
Cytat: miki w Sierpnia 28, 2009, 23:46:45 pmNo właśnie jak to jest - w nego rządzi Kiko, a kto rządzi Kikiem?Jeśli wierzyć jego wynurzeniom - Matka Boża :-)
Cytat: miki w Sierpnia 28, 2009, 23:46:45 pmNo właśnie jak to jest - w nego rządzi Kiko, a kto rządzi Kikiem?A kto rządzi każdym katolikiem??Kiko nie jest pod tym względem żadnym wyjątkiem
A kto rządzi każdym katolikiem?? Kiko nie jest pod tym względem żadnym wyjątkiem
W ktoryms watku (nie pamietam, czy na tym forum, czy na ff) prosilem o zwrocenie uwagi na fragment, w ktorym przeczytalem, ze uczestnicy DN, po kazdym spotkaniu z papieżem byli nauczani przez tego Kiko. CIekawi mnie, co on "prostowal"?Niech sie Pan przestanie chwalic jakimis zezwoleniami. Przed SWII wasze miejsce byloby poza Kościołem. Rozumie Pan?Nie pisze tego, zeby Panu dokuczyc.
Cytat: hellsing w Września 02, 2009, 22:39:46 pmA kto rządzi każdym katolikiem?? Kiko nie jest pod tym względem żadnym wyjątkiem Ale jaja! Taki z Kikona katolik jak ze mnie zakonnica!
A kto dał panu prawo stwierdzania kto jest katolikiem a kto nie??Jakieś certyfikaty pan wydaje??
Cytat: hellsing w Września 02, 2009, 23:02:34 pmA kto dał panu prawo stwierdzania kto jest katolikiem a kto nie??Jakieś certyfikaty pan wydaje?? Nie ja, ciemna maso, ale Święty Kościół określił zasady swojej wiary.
Ciekawie, że papieże i biskupi mieli i mają odmienne zdanie od pana w tym temacie...
Cytat: hellsing w Września 02, 2009, 23:01:38 pmCiekawie, że papieże i biskupi mieli i mają odmienne zdanie od pana w tym temacie..."Papiez wie, biskupi wiedza"...Panie kuchany, tu nie konwiwencja neokatechumenalna. Ja wiem, ze wdrukowany tekst sam sie generuje, ale chyba jest pan tu wystarczajaco dlugo, by zauwazyc, ze tu nikt w te mantry nie wierzy; szkoda klawiatury
@ hellsing"Ciemna maso" - to określenie głupka. Do pana pasuje.