Bredzi pan. Chyba że zna pan inne posiadające statut nadany przez Kościół Katolicki?
Sekty
Ja tam za nimi nie przepadam, ale nie rozciągał bym wyskoków kilku grup an cały ruch.
Cytat: tkiller w Sierpnia 28, 2009, 14:07:53 pmJa tam za nimi nie przepadam, ale nie rozciągał bym wyskoków kilku grup an cały ruch. Bredzi pan. O ile zielonoświątkowcy bywają różni, od grupy do grupy, homogenizacja kikokarmenatu jest konsekwentna aż do bólu.
Cytat: jwk w Sierpnia 28, 2009, 14:16:01 pmCytat: tkiller w Sierpnia 28, 2009, 14:07:53 pmJa tam za nimi nie przepadam, ale nie rozciągał bym wyskoków kilku grup an cały ruch. Bredzi pan. O ile zielonoświątkowcy bywają różni, od grupy do grupy, homogenizacja kikokarmenatu jest konsekwentna aż do bólu. Chyba jak zwykle coś się panu pomieszało pod czapką...
obawiam się, że niewiele pan wie o okolicznościach powstawania DN;)))
Cytat: jwk w Sierpnia 28, 2009, 19:57:24 pmobawiam się, że niewiele pan wie o okolicznościach powstawania DN;)))Teraz już jestem pewien: przygrzało panu!!! Czy na forum jest jakiś lekarz?
A tak w ogóle - skoro przedd Bogiem jesteśmy równi, a kapłan na mocy święceń odmawia modlitwę eucharystyczną, to co stoi na przeszkodzie, by jednocześnie spożywać Ciało Pańskie? Poza tradycją oczywiście - chodzi mi o jakieś racjonalne argumenty.