Cytat: szkielet w Lipca 13, 2020, 15:49:50 pmPowiem tak, ani to mój idol, ani nie jestem jego zwolennikiem. Wybrałem mniejsze zło. A pan albo znajdzie tę cytowaną przez pana wypowiedź, albo dostanie pan ode mnie urlop bezpłatny.Ma pan czas powiedzmy do 21. Ale dlaczego tak długo. Pan mnie na huki bedziesz brał? Za kogo sie masz człowieku? Teraz mnie banuj
Powiem tak, ani to mój idol, ani nie jestem jego zwolennikiem. Wybrałem mniejsze zło. A pan albo znajdzie tę cytowaną przez pana wypowiedź, albo dostanie pan ode mnie urlop bezpłatny.Ma pan czas powiedzmy do 21.
Masz tutaj od 3:50 ale banuj bez skrepowania, przecież nie bede zakładnikiem milosników sodomiarzy. https://www.youtube.com/watch?v=21_QpZScN7o
...mówiłem również — widocznie nie czytał pan wywiadów, których udzielałem, i nie słyszał pan rozmów, które prowadzili ze mną dziennikarze —, mówiłem również, że uważam, że każdy człowiek ma prawo do normalnego życia i chciałbym, żeby każdy mógł normalnie żyć, i że mnie w ogóle nie przeszkadza to, co robią moi sąsiedzi, jeżeli tylko zachowują normy, chociażby normy obyczajowe; że mnie to zupełnie nie przeszkadza, że kiedyś mieszkało obok mnie dwóch mężczyzn, co do których moja znajoma stwierdziła, że są "parą" — krótko mówiąc, [3:50!] że są homoseksualistami. Ja w ogóle [nie słyszę] nie zwróciłem na to uwagi, mnie to w ogóle nie przeszkadzało, bo to byli bardzo mili, normalni mężczyźni, którzy byli sympatyczni, kulturalni i mówili "dzień dobry", zachowywali się grzecznie, w żaden sposób się nie zachowywali prowokacyjnie — normalni ludzie! Normalni ludzie, z wielkim szacunkiem.
Za to 100% pisowców, a nie jakaś tam połowa, za legalizacją związków pedalskich, by potem to przekształcić w śluby.https://www.wprost.pl/tylko-u-nas/10294387/prezydent-dla-wprost-powaznie-rozwazylbym-podpisanie-ustawy-o-zwiazkach-partnerskich.htmlA tak swoją drogą, straszenie banem i wykorzystywanie swojego "uprawnienia" do pastwienia się nad innymi jest strasznie męskie. Zwłaszcza też pozwalanie na obrażanie kobiety od małp, a potem jeszcze jej grożenie banem. Cywilizacja turańska się chowa przy takim bolszewizmie.
Cytat: Pięknowłosy w Lipca 13, 2020, 16:24:26 pmZa to 100% pisowców, a nie jakaś tam połowa, za legalizacją związków pedalskich, by potem to przekształcić w śluby.https://www.wprost.pl/tylko-u-nas/10294387/prezydent-dla-wprost-powaznie-rozwazylbym-podpisanie-ustawy-o-zwiazkach-partnerskich.htmlA tak swoją drogą, straszenie banem i wykorzystywanie swojego "uprawnienia" do pastwienia się nad innymi jest strasznie męskie. Zwłaszcza też pozwalanie na obrażanie kobiety od małp, a potem jeszcze jej grożenie banem. Cywilizacja turańska się chowa przy takim bolszewizmie.I kto to mówi? Ten, który wykasował swoje wszystkie posty. Nurmalnie miszcz. Aż śmiać mi się chce widząc ten spektakularny "powrót".
Cytat: szkielet w Lipca 13, 2020, 16:28:01 pmCytat: Pięknowłosy w Lipca 13, 2020, 16:24:26 pmZa to 100% pisowców, a nie jakaś tam połowa, za legalizacją związków pedalskich, by potem to przekształcić w śluby.https://www.wprost.pl/tylko-u-nas/10294387/prezydent-dla-wprost-powaznie-rozwazylbym-podpisanie-ustawy-o-zwiazkach-partnerskich.htmlA tak swoją drogą, straszenie banem i wykorzystywanie swojego "uprawnienia" do pastwienia się nad innymi jest strasznie męskie. Zwłaszcza też pozwalanie na obrażanie kobiety od małp, a potem jeszcze jej grożenie banem. Cywilizacja turańska się chowa przy takim bolszewizmie.I kto to mówi? Ten, który wykasował swoje wszystkie posty. Nurmalnie miszcz. Aż śmiać mi się chce widząc ten spektakularny "powrót".A co to ma do rzeczy? Wypowiedzi są moje, mam uprawnienia, by je wykasować, toteż czynię. To ma być jakiś zarzut czy kontrargument!?A swoją drogą, to usunąłem swoje wypowiedzi nie dlatego, że z jakiejkolwiek się wycofuję, bo były jak najbardziej wartościowe, ale dlatego, że nie zamierzam wspierać strony, która z cywilizacją łacińską i katolicką moralnością ma niewiele wspólnego. Dlatego też moje liczne opracowania drogi neokatechumenalnej lub wklejone cytaty wywiady zostały usunięte. Widzę, że boli. Pewnie już się pan czuł właścicielem moich wypowiedzi.
Cytat: Pięknowłosy w Lipca 13, 2020, 16:33:06 pmCytat: szkielet w Lipca 13, 2020, 16:28:01 pmCytat: Pięknowłosy w Lipca 13, 2020, 16:24:26 pmZa to 100% pisowców, a nie jakaś tam połowa, za legalizacją związków pedalskich, by potem to przekształcić w śluby.https://www.wprost.pl/tylko-u-nas/10294387/prezydent-dla-wprost-powaznie-rozwazylbym-podpisanie-ustawy-o-zwiazkach-partnerskich.htmlA tak swoją drogą, straszenie banem i wykorzystywanie swojego "uprawnienia" do pastwienia się nad innymi jest strasznie męskie. Zwłaszcza też pozwalanie na obrażanie kobiety od małp, a potem jeszcze jej grożenie banem. Cywilizacja turańska się chowa przy takim bolszewizmie.I kto to mówi? Ten, który wykasował swoje wszystkie posty. Nurmalnie miszcz. Aż śmiać mi się chce widząc ten spektakularny "powrót".A co to ma do rzeczy? Wypowiedzi są moje, mam uprawnienia, by je wykasować, toteż czynię. To ma być jakiś zarzut czy kontrargument!?A swoją drogą, to usunąłem swoje wypowiedzi nie dlatego, że z jakiejkolwiek się wycofuję, bo były jak najbardziej wartościowe, ale dlatego, że nie zamierzam wspierać strony, która z cywilizacją łacińską i katolicką moralnością ma niewiele wspólnego. Dlatego też moje liczne opracowania drogi neokatechumenalnej lub wklejone cytaty wywiady zostały usunięte. Widzę, że boli. Pewnie już się pan czuł właścicielem moich wypowiedzi. To po co tu przychodzisz człeku? Pomasturbować się możesz w kiblu, albo pod stołem.
Połowa wyborców Bosaka głosowała na Kałboja. To jest dopiero humor, aż boki zrywać. Tęczowi Narodowcy