Forum Krzyż
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Marca 19, 2025, 00:07:03 am

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
www.UnaCum.pl

Centrum Informacyjne Ruchu Summorum Pontificum
233051 wiadomości w 6649 wątkach, wysłana przez 1668 użytkowników
Najnowszy użytkownik: magda11m
Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Forum Krzyż  |  Disputatio  |  Ogłoszenia pozostałe  |  Wątek: Chcą mnie skazać za krytykę aborcji, PROSZĘ O MODLITWĘ
« poprzedni następny »
Strony: 1 2 [3] Drukuj
Autor Wątek: Chcą mnie skazać za krytykę aborcji, PROSZĘ O MODLITWĘ  (Przeczytany 8240 razy)
Krusejder
aktywista

to the power and the glory raise your glasses high

mój blog
« Odpowiedz #30 dnia: Sierpnia 12, 2009, 22:13:32 pm »

- My nic nie wiemy, że Iza ma kłopoty. Przez ostatni tydzień byliśmy z pomocą w Sri Lance i nic takiego do nas nie dotarło - wykręcał się Radosław Mysłek z centrali WOŚP.

Zaraz, zaraz. Myślałem, że WOŚP zbiera na polskie szpitale.

WOŚP organizuje Przystanek Woodstock. Zapewne na Sri Lance kupili najtańsze zioła dla uczestników. Trzeba mieć gospodarską głowę !!
zapraszam na mój blog: http://przedsoborowy.blogspot.com/ ostatni wpis z dnia 20 IX 2022
daniel89
uczestnik

« Odpowiedz #31 dnia: Września 13, 2011, 01:44:22 am »

12.09.2011: UNIEWINNIENIE: MÓWIŁAM PRAWDĘ

W dniu 12.09.2011 Sąd zamknął rozprawę i wydał wyrok, w którym uniewinnił mnie od postawionego przez lobbystkę aborcyjną Wandę Nowicką zarzutu zniesławienia.

Niestety nie mogę przedstawić uzasadnienia, które Sąd sformułował, ponieważ jest tajne, jak cały proces do tej pory, na życzenie oskarżycielki. Dysponentem jawności jest Wanda Nowicka, od jej uczciwości i transparencji zależy czy Państwu te informacje ujawni, czy nie.

Nie ulega jednak wątpliwości, że sam wyrok potwierdza, iż moja wypowiedź, że Wanda Nowicka jest na liście płac przemysłu aborcyjno-antykoncepcyjnego była prawdziwa, a zarzucanie mi nieprawdy było tylko taktycznym wybiegiem polityków popierających przemysł aborcyjny, mającym na celu wyeliminowanie mnie z debaty publicznej i zastraszenie innych niezależnych publicystów.

Proces trwał 2.5 roku, odbyło się 16 posiedzeń, na zdecydowanej większości z nich Wanda Nowicka była nieobecna.

http://mamproces.pl/
"Franciszku, idź i napraw mój Kościół, który, jak widzisz, cały jest w ruinie"
gnome
aktywista

« Odpowiedz #32 dnia: Września 13, 2011, 13:17:40 pm »

+++

:D

Podczas jednej z ceremonii w Bazylice św. Piotra, gdy wnoszono na sedia gestatoria papieża św. Piusa X, lud rzymski żywiołowo zareagował oklaskami, Papież widząc entuzjazm wiernych rozkazał zatrzymać pochód. Gdy tłum się uciszył rzekł do wiernych, że *nie należy czcić sługi w domu jego Pana.
jwk
aktywista

« Odpowiedz #33 dnia: Września 13, 2011, 13:24:21 pm »

+++
+++
Bogu niech będą dzięki!
Zamiast zajmować się całą rzeszą katolików, którzy nie chodzą w ogóle do kościoła,
Watykan uderza w tych, którzy są na Mszy świętej w każdą niedzielę.
Anna M
aktywista

« Odpowiedz #34 dnia: Września 13, 2011, 13:59:59 pm »

(...)

Oto pełna wypowiedź Joanny Najfeld dla KAI:

Prawda się obroniła. Moje uniewinnienie to dobra wiadomość i znak nadziei dla niezależnych publicystów, że nie należy dać się zastraszyć lewackim agresorom.

Sąd przyznał, że mówiłam prawdę stwierdzając, że Wanda Nowicka jest na liście płac przemysłu antykoncepcyjno-aborcyjnego. Można i należy tę informację rozpowszechniać. Wanda Nowicka kandyduje dziś do Sejmu, jako obywatele mamy prawo wiedzieć co to za osoba i czyje interesy reprezentuje. Można i należy mówić głośno o przemyśle aborcyjnym i jego PR-owym ramieniu udającym oddolną działalność społeczną.

Szkoda tylko, że nie wolno upublicznić uzasadnienia wyroku, ani akt sprawy. Na życzenie Wandy Nowickiej cały proces pozostaje utajony. A informacje, które pojawiały się na sali sądowej w trakcie tego 2,5 rocznego procesu powinny być dostępne opinii publicznej.

Dziękuję Bogu, moim niestrudzonym Obrońcom, mec. Piotrowi Kwietniowi i mec. Krzysztofowi Wąsowskiemu, oraz dziesiątkom tysięcy ludzi wspierających mnie w tym procesie duchowo, moralnie i na wszelkie inne sposoby.

http://ekai.pl/wydarzenia/x45808/prawda-broni-sie-sama/
Strony: 1 2 [3] Drukuj 
Forum Krzyż  |  Disputatio  |  Ogłoszenia pozostałe  |  Wątek: Chcą mnie skazać za krytykę aborcji, PROSZĘ O MODLITWĘ « poprzedni następny »

Działa na MySQL Działa na PHP SMF 2.0.19 | SMF © 2014, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!