Porys:CytujO Bonitas! Drodzy Miłośnicy tradycyjnej liturgii łacińskiej! Zapraszamy serdecznie do włączenia się w tworzenie przy Pustelni Matki Bożej Jasnogórskiej duszpasterstwa tradycji łacińskiej. Tuż przed świętami Narodzenia Pańskiego na jego powstanie wyraził zgodę ks. abp. Wacław Depo, Metropolita Częstochowski.Siostra Bruna od Maryi:CytujO Bonitas!Bardzo dziękuję za wklejenie listu Mona też do nas przysyłać intencje modlitewne na adres: intencje@eremitki.pl pozdrawiam Każdego z Państwa serdecznieAnna M:CytujTe nagrania na YT były całkiem dobre, takie krótkie naukiCytuj I z tego co wiem, to miała pozwolenie od abp Depo na prowadzenie takiej ewangelizacjiTak się zaczyna i kończy Tradycja Una Cum Posoborum Portal Una Cum ....PosoborumCytuj s. Bruna od MaryiWspólnota Świętego Brunona z KoloniiPustelnia Matki Bożej JasnogórskiejKontakt: kontakt@eremitki.plOfiary można wpłacać na konto:Fundacja Biskupa Hugona87 1320 1104 3006 5417 2000 0002 Tytułem: dla eremitekKURTYNA !
O Bonitas! Drodzy Miłośnicy tradycyjnej liturgii łacińskiej! Zapraszamy serdecznie do włączenia się w tworzenie przy Pustelni Matki Bożej Jasnogórskiej duszpasterstwa tradycji łacińskiej. Tuż przed świętami Narodzenia Pańskiego na jego powstanie wyraził zgodę ks. abp. Wacław Depo, Metropolita Częstochowski.
O Bonitas!Bardzo dziękuję za wklejenie listu Mona też do nas przysyłać intencje modlitewne na adres: intencje@eremitki.pl pozdrawiam Każdego z Państwa serdecznie
Te nagrania na YT były całkiem dobre, takie krótkie nauki
I z tego co wiem, to miała pozwolenie od abp Depo na prowadzenie takiej ewangelizacji
s. Bruna od MaryiWspólnota Świętego Brunona z KoloniiPustelnia Matki Bożej JasnogórskiejKontakt: kontakt@eremitki.plOfiary można wpłacać na konto:Fundacja Biskupa Hugona87 1320 1104 3006 5417 2000 0002 Tytułem: dla eremitek
Przywołany cytat jest ok! do bólu prawdziwy, a zwłaszcza to zdanie bardzo pasuje do pana:"Gdy krytyka Kościoła nabywa złośliwej goryczy, w gruncie rzeczy działa zawsze ukryta pycha, która dziś zaczyna się już stawać nagminna."... bo ileż można! Takim gadaniem jak pan to robi (w kolko to samo) Kościoła pan nie naprawi ani nie odnowi.
(...)Tylko proszę nie próbować mnie kulpabilizowac. Jest pani w tym zacieklejsza niż posoborowy kler, który nie ma nic do zaoferowania.Proszę stanąć w prawdzie, rozejrzeć się i uśmiechnąć: nie pomogą dobre chęci z g. lodów nie ukręcisz
s. Bruna od Maryi chyba zwinęła biznes. Jej kanał jest niedostępny: https://www.youtube.com/channel/UC1K0rw_9JUM-1J6kAuR7sWA