Ciekawy tekst na blogu:https://mszapiaseczno.blogspot.com/2021/10/czarny-tez-czowiek.htmlZdecydowałem się na ten list do Was, ponieważ zauważyłem, że jesteście jedynym blogiem, który znam, odpowiadającym na pytania czytelników.
Kiedyś identycznie powstawały listy do redakcji gazety wyborczej oraz odpowiedzi na nie
To zadziwiające: pana rysia nie ma już parę miesięcy, ale i tak się mu obrywa...
A ja żałuję, że go nie ma.
A ja żałuję, że go nie ma. Teraz na forum nastała nuda i flaki z olejem. Nic się nie dzieje.
Cytat: Regiomontanus w Listopada 12, 2021, 22:44:58 pmA ja żałuję, że go nie ma. Teraz na forum nastała nuda i flaki z olejem. Nic się nie dzieje.Może jeszcze "Aleksandra Jabłonowskiego" chciałby Pan na forum?
W międzyczasie kard. Nycz wyrósł na jednego z głównych obrońców mszy, pisali o tym w internetach. Gdzie jest Pan Rysio, gdy go najbardziej potrzeba
Teraz na forum nastała nuda i flaki z olejem. Nic się nie dzieje.
Można zacząć rozmawiać o matematyce i logice
Cytat: Adimad w Listopada 14, 2021, 14:20:31 pmMożna zacząć rozmawiać o matematyce i logice Logika niewątpliwie jest poszukiwanym rarytasem na tym zacnym forum, skoro niektórym brakuje tu dwóch wymienionych wcześniej oszołomów o osobowościach wybitnie dyssocjalnych.