Na razie zaczął się odwet cyfrowy: google, apple i amazon zamykają konta nieprawomyślnym członkom, wyrzucili applikację parlera z google store, etc.. Trwa masowy exodus z twittera i fejsbuka na gab i parler. Gab zyskuje w tej chwili 10tys nowych członków na godzinę, ruch wzrósł im o ponad 700%.
Cytat: rysio w Stycznia 11, 2021, 21:24:25 pmTak, węgierski. Oficjalnie konto otworzył Orban.Znając nasz region jest to inwestycja prywatna futrowana przez budżet węgierski. Czytałem opinie Francuskich internautów, "że wszystko ok tylko węgierskim władają słabo ;-)".U nich nie tylko z wegierskim krucho. To dobrze ale i niedobrze. Dobrze, bo obronili się przed inwazją angielskiego. Gdyby nie zrobili tego, to mieliby taki bełkot w sferze publicznej jak u nasz, a niedobrze, bo z nimi dogadac sie jest trudno prostemu człowiekowi tak samo jak z Węgrem. Gógiel tłumaczy protokół rejestracyjny, nie wiem jak jest dalej.
Tak, węgierski. Oficjalnie konto otworzył Orban.Znając nasz region jest to inwestycja prywatna futrowana przez budżet węgierski. Czytałem opinie Francuskich internautów, "że wszystko ok tylko węgierskim władają słabo ;-)".