Stawiam na zamieszki, przy których działalność ruchu żółtych kamizelek to pikuś. Wszak Francja jest znana z ruchów rewolucyjnych.
Ale skoro zaszczepieni są zaszczepieni, to czego mają się obawiać ze strony niezaszczepionych?
CytujAle skoro zaszczepieni są zaszczepieni, to czego mają się obawiać ze strony niezaszczepionych?Otóż właśnie. Ale podobno myk jest taki, że: 1) po zaszczepieniu ryzyko złapania choroby jest mniejsze, ale w razie czego przebieg jest gorszy; 2) szczepionki dają gwarancję niby tylko rzędu 95 proc. (na przykład), a niezaszczepieni "bardziej" kumulują i przenoszą wirusa niż zaszczepieni - i przez to zwiększają częstotliwość spotkań zaszczepionych z wirusem.Nie, żebym to kupował (wydaje mi się to dęte), cytuję tylko wyjaśnienia jakiegoś szczepienio-fana, które dziś czytałem.
Kopnął mnie dziś zaszczyt bycia zadzwonionym przez stręczycieli szprycy.I uprzedzając wasze plany - nie, nie będziecie mogli porozmawiać i zadać pytań, ponieważ... to dzwoni automat, który jedynie udaje interakcje. Zadaje pytanie a ignoruje zupełnie waszą odpowiedź.Póki co jednej rzeczy nie umie jednak przeskoczyć - a mianowicie rozłączenia się rozmówcy. Ale kto wie, może już niedługo wprowadzą do telefonów taką funkcję, że nie będzie się dało przerwać ważnych rozmów?
Cytat: Angelus Silesius w Lipca 14, 2021, 14:17:55 pmKopnął mnie dziś zaszczyt bycia zadzwonionym przez stręczycieli szprycy.I uprzedzając wasze plany - nie, nie będziecie mogli porozmawiać i zadać pytań, ponieważ... to dzwoni automat, który jedynie udaje interakcje. Zadaje pytanie a ignoruje zupełnie waszą odpowiedź.Póki co jednej rzeczy nie umie jednak przeskoczyć - a mianowicie rozłączenia się rozmówcy. Ale kto wie, może już niedługo wprowadzą do telefonów taką funkcję, że nie będzie się dało przerwać ważnych rozmów?Z jakiego numeru dzwonią?
Saczka się zapomniał ...https://www.radiomaryja.pl/informacje/gis-na-razie-w-polsce-wariant-delta-wydaje-sie-stosunkowo-lagodny/