O Panu Luc Montagnier też już tu było, zwolennik teorii pamięci wody. Pamięć wody - pseudonaukowa, niepotwierdzona w recenzowanych czasopismach naukowych hipoteza dotycząca rzekomego gromadzenia i przechowywania informacji przez wodę. Pierwszą osobą, która a priori uznała istnienie pamięci wody, był Samuel Hahnemann (1755–1843), który uchodzi za ojca homeopatii.
(...)
Konwój Wolności 2022 Kanada
Odrobinę spóźniona informacja, ale z pewnością wkrótce da się znaleźć na YT.
@jwkSłyszałem (a nie że słuchałem) w radio gdy byłem u Mamy tak jakieś 2 m-ce temu (Mama słucha tylko RM). Pomyślałem wtedy, że przecież media o. Rydzyka też przytuliły trochę kasy za promowanie szczepień.@szkieletTeż się dokopałem tej informacji (https://www.independent.co.uk/news/world/americas/justin-trudeau-trucker-convoy-protest-canada-b2003458.html dla anglojęzycznych). Mam nadzieję, że to Kanadyjczycy, a nie nasi rodacy słynni ze słomianego zapału.Z restrykcji rezygnują Wlk. Brytania, Dania i Irlandia. Już albo w najbliższych dniach. Miejmy madzieję, że "trynd" się utrzyma. Zatem dlaczego u nas PiS wymyśla a to #lexHoc, a to (jak już to nazwano) #LexKonfident?
@jwkSłyszałem (a nie że słuchałem) w radio gdy byłem u Mamy tak jakieś 2 m-ce temu (Mama słucha tylko RM). Pomyślałem wtedy, że przecież media o. Rydzyka też przytuliły trochę kasy za promowanie szczepień.