Ja tylko pytam czy głosowanie do skutku nie może dotyczyć również wyborów parlamentarnych.Albo są jakieś zasady albo cyrk i hutzpach.Raczej bym optował za zasadami ale ja nie jestem z pis więc pewnie się nie znam.
Należałoby najpierw przeczytać starą Ustawę i tę która wprowadza pewne poprawki i wtedy się pan zorientuje o co tu chodzi.
W naszym programie był i jest plan repolonizacji mediów - stwierdził Paweł Kukiz w kontekście projektu PiS nowelizacji tzw. ustawy medialnej. Polityk dodał, że skorzysta z tej okazji, "realizując w ten sposób jeden z punktów programowych Kukiz'15".
Ten "rząd" jest niesamowity. Przez 5 poprzednich lat byli ręcznie sterowani przez ambasadę USA, byli też jedynymi osobami w kraju zupelnie tego nieświadomymi. No a teraz jak poobrażali sobie wszystkich sąsiadów dookoła, to jeszcze wzięli się za konflikt z Hamerykanami. Należałoby się zastanowić, kto ich na te pozycje wyprowadził....W 18 wieku taka "polityka zagraniczna" zakończyłaby się dla każdego w Europie rozbiorami.
W XXI też się tak skończy. A co do ich nieświadomości sterowania z ul. Pięknej... ja bym raczej powiedział, że byli jedynymi osobami w kraju tak uporczywie udającymi nieświadomość tego faktu.
Chciałbym się mylić, ale przypuszczam, że nasz kraj jest już po rozbiorach.
Cytat: Pentuer w Sierpnia 14, 2021, 18:46:03 pmChciałbym się mylić, ale przypuszczam, że nasz kraj jest już po rozbiorach. Wygląda, że w ogóle nie ma już nigdzie w pełni suwerennych rządów, rządzą jakieś ośrodki wpływu skupiające w swych rękach miażdżącą większość światowych kapitałów a rządy wyłaniane na drodze "demokratycznych wyborów" w mniejszym, lub większym stopniu są im podporządkowane. Widać było jak Prezydent Donald Trump próbował im podskoczyć i jakim żałosnym człowieczkiem go zastąpiono.