No i trudno się nie zgodzić. POPiS wydobył z ludzi taki prymitywizm, że już niedaleko temu żenującemu społeczeństwu do bezpośrednich rzezi plemiennych. Największą jednak agresję i pogardę przejawiają pisowcy. Normalnie niepoznaję ludzi. I to najczęściej są ci, którzy siedzieli cicho, gdy PiS był w opozycji i pod ciągłym ostrzałem. Wtedy też się śmiali razem ze "zdrajcami", mimo że akurat wówczas nie było powodów, by nie ufać tej formacji. To jest raczej ten typ człowieka,który nie ma żadnych wartości, tylko czeka i przyłącza się do silniejszych, by móc bezkarnie poniżać słabszych. Najniższy sort gnidy.
No tak panie rysiu, tylko ja nie mam nic do ukrycia. Wręcz przeciwnie. Ja chce żeby wiedzieli co o nich myśle, nie ukrywam tego a wręcz upubliczniam.
Cytat: Pięknowłosy w Lipca 10, 2020, 21:41:15 pmNo i trudno się nie zgodzić. POPiS wydobył z ludzi taki prymitywizm, że już niedaleko temu żenującemu społeczeństwu do bezpośrednich rzezi plemiennych. Największą jednak agresję i pogardę przejawiają pisowcy. Normalnie niepoznaję ludzi. I to najczęściej są ci, którzy siedzieli cicho, gdy PiS był w opozycji i pod ciągłym ostrzałem. Wtedy też się śmiali razem ze "zdrajcami", mimo że akurat wówczas nie było powodów, by nie ufać tej formacji. To jest raczej ten typ człowieka,który nie ma żadnych wartości, tylko czeka i przyłącza się do silniejszych, by móc bezkarnie poniżać słabszych. Najniższy sort gnidy.Czy Moderacja będzie tolerowała takie erupcje chamstwa?
Cytat: jwk w Lipca 14, 2020, 20:11:14 pmCytat: Pięknowłosy w Lipca 10, 2020, 21:41:15 pmNo i trudno się nie zgodzić. POPiS wydobył z ludzi taki prymitywizm, że już niedaleko temu żenującemu społeczeństwu do bezpośrednich rzezi plemiennych. Największą jednak agresję i pogardę przejawiają pisowcy. Normalnie niepoznaję ludzi. I to najczęściej są ci, którzy siedzieli cicho, gdy PiS był w opozycji i pod ciągłym ostrzałem. Wtedy też się śmiali razem ze "zdrajcami", mimo że akurat wówczas nie było powodów, by nie ufać tej formacji. To jest raczej ten typ człowieka,który nie ma żadnych wartości, tylko czeka i przyłącza się do silniejszych, by móc bezkarnie poniżać słabszych. Najniższy sort gnidy.Czy Moderacja będzie tolerowała takie erupcje chamstwa?Zamiotłem. Nasz rudy kolega będzie mógł już tylko czytać forum.Pan Sławek 125 wyjechał na urlop do św. Piusa X za tekst z wątku "Humor". Tak jak obiecałem.
Cytat: szkielet w Lipca 14, 2020, 22:29:55 pmCytat: jwk w Lipca 14, 2020, 20:11:14 pmCytat: Pięknowłosy w Lipca 10, 2020, 21:41:15 pmNo i trudno się nie zgodzić. POPiS wydobył z ludzi taki prymitywizm, że już niedaleko temu żenującemu społeczeństwu do bezpośrednich rzezi plemiennych. Największą jednak agresję i pogardę przejawiają pisowcy. Normalnie niepoznaję ludzi. I to najczęściej są ci, którzy siedzieli cicho, gdy PiS był w opozycji i pod ciągłym ostrzałem. Wtedy też się śmiali razem ze "zdrajcami", mimo że akurat wówczas nie było powodów, by nie ufać tej formacji. To jest raczej ten typ człowieka,który nie ma żadnych wartości, tylko czeka i przyłącza się do silniejszych, by móc bezkarnie poniżać słabszych. Najniższy sort gnidy.Czy Moderacja będzie tolerowała takie erupcje chamstwa?Zamiotłem. Nasz rudy kolega będzie mógł już tylko czytać forum.Pan Sławek 125 wyjechał na urlop do św. Piusa X za tekst z wątku "Humor". Tak jak obiecałem.Koncesjonowana przez KEP-skich tradycja (indultowa) w służbie Partii (PiS)
Sejm większością głosów posłów PiS, KO i Lewicy odrzucił kandydaturę ks. Tadeusza Isakowicza-Zaleskiego na członka komisji ds. wyjaśniania przypadków pedofilii. Jego osobę promowała Koalicja Polska oraz Konfederacja. [/b] – stwierdził.
Zamiast poprzeć ks. Isakowicza-Zaleskiego, PiS przeforsował do komisji gościa, który ma takie kompetencje i doświadczenia do zajmowania się pedofilią:Trzeci powołany członek, kandydat KP PiS, to radca prawny Andrzej Nowarski. Ukończył Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego oraz studia LL.M. na uniwersytecie Queen Mary University of London. Pełnił funkcje nadzorcze w organach nadzoru spółek kapitałowych. Obecnie świadczy usługi doradztwa prawnego w ramach indywidualnej praktyki radcowskiej. W lutym 2020 r. Nowarski został Pełnomocnikiem Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego do spraw uprawnień artysty zawodowego.https://wpolityce.pl/kosciol/509507-sejm-powolal-trzy-osoby-do-komisji-ds-pedofilii
W ramach konkursu zorganizowanego przez Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej niemałą dotację otrzymało Forum Odpowiedzialnego Biznesu, które zajmuje się, między innymi, wspieraniem agendy LGBT. Dlaczego polski rząd wspiera stowarzyszenie, które promuje tęczową ideologię?