. Czasem czynione są takie próby. Polecam https://www.youtube.com/watch?v=yHCnCa_q6BM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2NvYCo-85bqewlyL8QrxPqHreeix5OKJmWicuDLv2DSOLt0H7I7WAx9D0 szczególnie od 1:37:00
A ja bym chętnie poczytał inteligentną dyskusję np. na temat: czy polepszenie stosunków z Rosją byłoby dobre dla Polski czy nie? Czy to jest w ogóle możliwe, biorąc pod uwagę zaszłości historyczne? Czy powinniśmy do tego dążyć czy lepiej może nie?
UWAGA, skromność i oszczędności nadchodzą❗
A tak na poważnie, to ja bym dorzucił do tej prośby o poważną dyskusję jeszcze:- szczepienia;- podatek dochodowy;- otwarty dostęp do broni;- ...Niestety obawiam się, że to niemożliwe.
Cytat: Regiomontanus w Listopada 30, 2019, 23:11:59 pmA ja bym chętnie poczytał inteligentną dyskusję np. na temat: czy polepszenie stosunków z Rosją byłoby dobre dla Polski czy nie? Czy to jest w ogóle możliwe, biorąc pod uwagę zaszłości historyczne? Czy powinniśmy do tego dążyć czy lepiej może nie? Sam fakt, że Pan o to pyta - wróć - chciałby Pan zapytać udowadnia bezdyskusyjnie, że jest Pan kukiełką w rękach Putina!Putina - Stalina! Rymuje się! Przypadek? Nie sądzę!A tak na poważnie, to ja bym dorzucił do tej prośby o poważną dyskusję jeszcze:- szczepienia;- podatek dochodowy;- otwarty dostęp do broni;- ...Niestety obawiam się, że to niemożliwe.
System zostanie zmieciony, to jest nieuniknione. Kłopot w tym, ze zostanie zastąpiony przez inny system, tym razem otwarcie totalniacki. Tak przynajmniej bywało do tej pory w historii. 500+ zostanie zastapione 5000+ i bolszewia wsparta beneficjentami obecnego 500+ wygra demokratycznie wybory w cuglach. Demoralizacja narodu osiągnęła ten pułap, że każde łgarstwo niosące ze sobą obietnice czegoś za nic zostanie przyjęte z otwartymi ramionami. Naród został doprowadzony moralnie do etapu przedludzkiego i żadne argumenty niematerialne nie mają juz szans powodzenia. Nawet na tym forum to widać.
Cytat: gnome w Grudnia 04, 2019, 21:26:12 pmA tak na poważnie, to ja bym dorzucił do tej prośby o poważną dyskusję jeszcze:- szczepienia;- podatek dochodowy;- otwarty dostęp do broni;- ...Niestety obawiam się, że to niemożliwe.Fakt. Bezwstydna szuria w duchu sekty ŚJ skutecznie próbuje opanować te tematy.
„Świetlaną przyszłość" zafunduje „dobra zmiana" małym i średnim przedsiębiorcom. Jak mówi poseł Kulesza, „prowadzenie działalności gospodarczej staje się zajęciem bardziej ryzykownym niż prowadzenie działalności przestępczej".https://www.facebook.com/KONFEDERACJA2019/videos/493295054617513/Super wystąpienie doskonale pokazujące, że jedynie Konfederacja realnie staje w obronie polskich przedsiębiorców.
No ale na co nam ci rodzimi prywaciarze skoro mamy poważnych niemieckich przedsiębiorców i wszystko można kupić w Lidlu? ;-)
A kto nie umie prowadzić interesów w takich warunkach to może się nie nadaje do tego - powiedział śmierdziel, który całe życie jedzie na naszym garnuszku.