Byłem na tam na mszy nie raz, naprawdę w trakcie liturgii zupełnie inny klimat tam panuje:) choć złośliwie mozna powiedzieć że przez ta blachę to jedyny klimat jaki tam panuje to tropik podczas upałów:)
Bo ołtarz tam jest b. ładny. Zresztą można Wigwambad określić, jako czołowy przykład reformy reformy. Msza Trydencka w nowoczesny wnętrzu, a NOM niedzielny tam sprawowany (po niemiecku) zawsze z Kanonem, ad Deum Komunia, przy balaskach, brak znaku pokoju.
Cytat: porys w Czerwca 29, 2009, 11:30:17 amBo ołtarz tam jest b. ładny. Zresztą można Wigwambad określić, jako czołowy przykład reformy reformy. Msza Trydencka w nowoczesny wnętrzu, a NOM niedzielny tam sprawowany (po niemiecku) zawsze z Kanonem, ad Deum Komunia, przy balaskach, brak znaku pokoju.Nie zawssze. sam widzaiłem na ktv NOM stamtąd z dwójeczką
Cytat: Artur Rumpel w Lipca 16, 2009, 16:44:02 pmCytat: porys w Czerwca 29, 2009, 11:30:17 amBo ołtarz tam jest b. ładny. Zresztą można Wigwambad określić, jako czołowy przykład reformy reformy. Msza Trydencka w nowoczesny wnętrzu, a NOM niedzielny tam sprawowany (po niemiecku) zawsze z Kanonem, ad Deum Komunia, przy balaskach, brak znaku pokoju.Nie zawssze. sam widzaiłem na ktv NOM stamtąd z dwójeczkąAle z Wigwamkirche, czy w kaplicy?