Zapraszam szczególnie Panią. Jeżeli jest Pani otwarta na prawdę i posłucha Pani na żywo ludzi dużo mądrzejszych ode mnie to na pewno otworzą się Pani oczy, na tę sprawę.
Cytat: katoL90 w Maja 22, 2014, 13:32:04 pmZapraszam szczególnie Panią. Jeżeli jest Pani otwarta na prawdę i posłucha Pani na żywo ludzi dużo mądrzejszych ode mnie to na pewno otworzą się Pani oczy, na tę sprawę.Dziękuję bardzo, ale nie skorzystam bo nie te rejony, za "blisko" mam. Na Prawdę zawsze byłam otwarta, a w tym temacie w którym jest wątek to jestem od lat i jestem BARDZO! dobrze zorientowana. To że Chrystus Pan był i jest Królem to nigdy nie miałam wątpliwości, ale ... jak zaczęli Go ogłaszać królem Polski, to niestety czerwona lampka się zaświeciła i doskonale to poznałam i przerobiłam. To że Chrystus został zdetronizowany to wiem i w jaki sposób też wiem, nie raz o tym tu pisałam i ... teraz z przyjemnością posłucham (myślę, że nagrania będą) co prelegenci będą mówić. To może na razie tyle
Do obejrzenia i prywatnego rozważania. Najlepiej podczas adoracji https://www.youtube.com/watch?v=1bPHkAVLFWc 13 minut
Wystarczy ?
Sprawa jest bardzo prosta. Idea ogłoszenia Pana Jezusa Chrystusa Królem Polski powstała w wyniku szatańskich objawień jakie mają miejsce w oddzielającej się od Kościoła grupce sympatyków śp. x. Kiersztyna. Wystarczy ?