Cytat: Kamil w Lutego 22, 2009, 14:28:17 pmCytat: Cornix w Lutego 22, 2009, 07:50:22 amMusze zrobic uwage: mysle, ze prawo autorskie jest w Polsce podobne naszemu. Wolno sciagac i ogladac w celach osobistych, ale jesli jest ugruntowniona niepewnosc w prawie wlasciciela strony rozpowszechnienia utworu - sciaganie zabronoine. (brrr, ile slow )? ?? ? ?? ?c??. ? ? ?? ??. , ?? ? ? ??-???. ? Wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać. Uwielbiam ten język Co do samego filmu to pokazuje on chyba pewne obawy, które niektórzy mieli po posoborowym szaleństwie, "nowej wiośnie" itp. Na szczęście sprawy aż tak daleko nie poszły (przynajmniej w Polsce), a wiele wskazuje na to, że już będzie tylko lepiej... Cóż, jestem optymistą.Mam mieszane uczucia co do zakończenia filmu. Myślałem że o. Kinsella sam zacznie celebrować KRR Jednak na forum nie pokazuje rosyjskiego alfabetu, przynajmniej u mnie Szkoda
Cytat: Cornix w Lutego 22, 2009, 07:50:22 amMusze zrobic uwage: mysle, ze prawo autorskie jest w Polsce podobne naszemu. Wolno sciagac i ogladac w celach osobistych, ale jesli jest ugruntowniona niepewnosc w prawie wlasciciela strony rozpowszechnienia utworu - sciaganie zabronoine. (brrr, ile slow )? ?? ? ?? ?c??. ? ? ?? ??. , ?? ? ? ??-???. ? Wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać. Uwielbiam ten język Co do samego filmu to pokazuje on chyba pewne obawy, które niektórzy mieli po posoborowym szaleństwie, "nowej wiośnie" itp. Na szczęście sprawy aż tak daleko nie poszły (przynajmniej w Polsce), a wiele wskazuje na to, że już będzie tylko lepiej... Cóż, jestem optymistą.Mam mieszane uczucia co do zakończenia filmu. Myślałem że o. Kinsella sam zacznie celebrować KRR
Musze zrobic uwage: mysle, ze prawo autorskie jest w Polsce podobne naszemu. Wolno sciagac i ogladac w celach osobistych, ale jesli jest ugruntowniona niepewnosc w prawie wlasciciela strony rozpowszechnienia utworu - sciaganie zabronoine. (brrr, ile slow )
Ha, każdy by chciał, ale czy tak można?
Cytat: Kamil w Lutego 22, 2009, 14:29:39 pmCytat: Kamil w Lutego 22, 2009, 14:28:17 pmCytat: Cornix w Lutego 22, 2009, 07:50:22 amMusze zrobic uwage: mysle, ze prawo autorskie jest w Polsce podobne naszemu. Wolno sciagac i ogladac w celach osobistych, ale jesli jest ugruntowniona niepewnosc w prawie wlasciciela strony rozpowszechnienia utworu - sciaganie zabronoine. (brrr, ile slow )? ?? ? ?? ?c??. ? ? ?? ??. , ?? ? ? ??-???. ? Wybaczcie, ale nie mogłem się powstrzymać. Uwielbiam ten język Co do samego filmu to pokazuje on chyba pewne obawy, które niektórzy mieli po posoborowym szaleństwie, "nowej wiośnie" itp. Na szczęście sprawy aż tak daleko nie poszły (przynajmniej w Polsce), a wiele wskazuje na to, że już będzie tylko lepiej... Cóż, jestem optymistą.Mam mieszane uczucia co do zakończenia filmu. Myślałem że o. Kinsella sam zacznie celebrować KRR Jednak na forum nie pokazuje rosyjskiego alfabetu, przynajmniej u mnie SzkodaPanstwo chce rosyjski alfabet? Panstwo kpi nad biedna dziewczyna?, ??! UPD: nie pokazuje....A co tam bylo?
A nie można podzielić filmu na archiwum wieloczęściowe i wrzucić części nawww.sendspace.pl? Mam zablokowane porty na torrenta.
"Art. 23. 1. Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego."
CytujHa, każdy by chciał, ale czy tak można?Proponowałem zapłatę słuszna a nawet b. słuszną i nic... tylko dla kapłanów. Powiedziałem, że dam proboszczowi jak przyjdzie po kolędzie i nic.ps działamy w sytuacji wyższej konieczności